USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Уродженець Донеччини через кордон на Волині намагався втекти до Білорусі

22 Квітня 2024 21:14
Майже сім тисяч гривень штрафу заплатить уродженець Донеччини, який на Волині намагався перейти кордон та потрапити до Білорусі.

Відповідний вирок ухвалив Шацький районний суд.

З матеріалів справи відомо, що спроба втечі до Білорусі сталася 5 квітня на території Шацької громади. Близько сьомої години ранку уродженець села Миронівське Донецької області Дмитро Б. намагався незаконного перейти державний кордон з України до Республіки Білорусь в районі прикордонного знаку на напрямку Дрочево (Республіка Білорусь) - Мельники (Україна), однак був затриманий прикордонним нарядом.

Читати ще: На Волині харків’янин намагався перетнути кордон та втекти до Білорусі, а потім потрапити в Польщу

Таким чином він вчинив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Оскільки Дмитро Б. визнав свою вину, суд оштрафував його на 6 тисяч 800 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
New Показати IP 22 Квітня 2024 23:00
Прям назва села білорусів вогінь!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus