USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горіли хати й господарська будівля: за добу волинські рятувальники ліквідували три пожежі

10 Жовтня 2022 17:10
9 жовтня на території Волинської області трапилося три пожежі: горіли житлові будинки у Ковелі та Шацьку, а також господарська споруда на території Любешівської громади.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

Повідомлення про пожежу дерев'яного житлового будинку на вулиці 22 січня у Ковелі надійшло до Служби 101 о 09:13 9 жовтня. О 10:00 силами рятувальників 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля горіння ліквідовано.

Внаслідок пожежі, що виникла у кухні, знищено побутову техніку й хатні речі.

Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.
Увечері в Шацьку на вулиці Незалежності трапилася пожежа в дерев'яному житловому будинку.

О 21:55 горіння ліквідували рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної служби смт Шацьк.

Вогонь знищив частину покрівлі й перекриття, причину загоряння встановлюють.

Цього ж дня рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Дольськ ліквідували пожежу в дерев'яній господарській споруді у селі Проходи Любешівської територіальної громади, що, за попередніми даними, трапилася через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації кормозапарника.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, а у випадку виявлення пожежі викликати пожежно-рятувальні підрозділи за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus