USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Горохівський цукровий завод визнаний банкрутом

12 Березня 2016 18:42
ПАТ «Горохівський цукровий завод», що у селищі Мар'янівка на Волині, ліквідували через борги.

ПАТ «Державний ощадний банк України» через суд добилося визнання банкрутства ПАТ «Горохівський цукровий завод».

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Волинської області, яке було опубліковане в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, «Ощадбанк» ще з 2013 року через суд добивався визнання банкрутства ПАТ «Горохівський цукровий завод», розгляд справи у суді неодноразово переносився через недостатність відомостей про заставне майно та інших документів.

У листопаді 2015 року Горохівський цукровий завод отримав нового власника — ПП «Агро-Експрес-Сервіс».

Як повідомляє ВолиньPost, за станом на момент переходу у ліквідаційну процедуру у жовтні 2015 року майнових активів у заводу не було, а залишок коштів становив 27 мільйонів 600 тисяч гривень (кошти від реалізації цілісного майнового комплексу у відповідності до плану санації).

На ліквідаційний рахунок ПАТ "Горохівський цукровий завод" надійшли кошти в сумі 27 мільйонів 678 тисяч гривень, а саме: 27 мільйонів 600 тисяч гривень (вхідний залишок на рахунку на момент переходу в ліквідаційну процедуру), 73 тисячі гривень (відсотки на залишок на рахунку), 3 тисячі гривень (перерахування коштів із інших рахунків).

Впродовж ліквідаційної процедури ліквідатор погасив вимоги кредиторів у відповідності до затвердженого реєстру вимог кредиторів та погашення витрат по справі.

Ліквідатором було проведено роботу з переведення працівників банкрута на покупця ЦМК ПП "Агро-Експрес-Сервіс" та виплачено в зв'язку із цим нараховану заробітну плату та компенсацію за невикористані відпустки в сумі 44 тисячі гривень.

Заборгованість із заробітньої плати відсутня. Усього не погашених вимог кредиторів на суму 4 мільйона 560 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
КАЙЛО Показати IP 12 Березня 2016 21:12
Такий завод угробили.А яке було селище.Розвивалась промисловість і все пішло прахом.Що буде з людьми які там проживають і працювали на цьому заводі.Це не держава а територія і назва її РУЇНА
АС до КАЙЛО Показати IP 12 Березня 2016 23:18
А гнідавський зато процвітатиме
Я Показати IP 13 Березня 2016 06:56
Хто знає чим закінчилася історія з Притолюком за те, що в складі построїли піраміди з досок та обклали їх мішками з цукром, а решта цукру вивіз до свого зятя Віктовича.Знову списали на Пущала який помер?
бандеровець Показати IP 13 Березня 2016 08:41
далі будуть працювати в Костюшка якщо наша держава з всоїм банком заважати не буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus