USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Горохівський цукровий завод хочуть визнати банкрутом

28 Серпня 2013 15:18
ПАТ «Державний ощадний банк України» через суд добивається визнання банкрутства ПАТ «Горохівський цукровий завод», - повідомляє «Під прицілом».

Аби домогтися свого, представники ощадбанку звернулися до Господарського суду Волинської області з заявою про банкрутство ПАТ «Горохівський цукровий завод», йдеться у повідомленні.

Розгляд справи у суді неодноразово переносився через недостатність відомостей про заставне майно та інших документів.
Проте, на останньому засідання суд вирішив таки відмовити у порушенні провадження.

Власне, борг цукрового заводу перед ощадбанком становить 15 мільйонів гривень. Однак, у заводу ще є заставне майно на 17 мільйонів гривень. Саме тому, суддя пояснила, що вимоги ПАТ «Державний ощадний банк України» повністю забезпечені заставою, а тому порушувати провадження не має сенсу.

Натомість, представники банку зауважили, що вони не впевненні в існуванні заставного майна, адже відповідачі не пускають їх у складські приміщення.
Проте суд вирішив, що порушення провадження у такому випадку безпідставне, а наявність заставного майна повинні з’ясовувати самі позивачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 13 Липня 2015 14:26
09 липня 2015 року о 15 годині 45хвилин, група невідомих осіб в кількості більше 20-ти чоловік,незаконно проникла на територію охороняємого об’єкту ТОВ ЦЗ «ГОРОХІВЦУКОР» смт. Мар’янівка, при цьому погрожуючи фізичною розправою та приміняючи насилля над охронниками витіснили їх за периметр заводу. У даному нападі постраждали два працівника ТзОВ «ОХОРОННЕ ПІДПРИЄМСТВО », яким було нанесено тілесні ушкодження, що зафіксовано у центральній районній лікарні м.Горохів. Про даний кримінальний злочин було негайно заявлено в Горохівський райвідділ міліції, постраждалими охоронниками написані відрповідні заяви, надані пояснення.Про дану подію поставлено до відома прокурора Волинської області, прокурора Горохівської районної прокуратури. З усних стверджень нападників, вони діяли за прямою вказівкою арбітражного керуючого Миколи Томашука,який був особисто присутній при захопленні заводу та віддавав накази на примінення сили та побиття охоронників ТзОВ «ОХОРОННЕ ПІДПРИЄМСТВО », захоплення особистого майна охоронників та майна охронної фірми, мотивуючи свої дії рішенням суду про зміну власника заводу. Цікаво який суд виніс рішення на фізичне насилля та побиття людей,захоплення майна охоронної фірми силовим методом., образи та погрози фізичною розправою .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus