USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Гості» з-за кордону найчастіше зазіхають на приватне майно волинян

12 Жовтня 2009 16:17

Сьогодні в Україні долею іноземців опікується виключно Держприкордонслужба, при цьому вона володіє лише інформацією щодо місця знаходження закордонних гостей. Тому коли чужоземці порушують законодавство нашої країни, вони мають можливість тривалий час це приховувати, адже міліція не володіє достатньою кількістю інформації, аби запобігати правопорушенням та затримувати зловмисників, – інформують «Волинські новини».
Проте, незважаючи на загальнодержавні тенденції та на прикордонне розташування Волинської області, в нашому регіоні проблема «іноземної злочинності» у нас майже відсутня, йдеться на сайті  волинських правоохоронців. За 9 місяців цього року на Волині іноземці вчинили лише 18 злочинів.
Найчастіше гості з-за кордону зазіхають на приватне майно. Задокументовано також факти контрабанди, випадки скоєння хуліганства, грабежу, ДТП, наркозлочинів, здійснення незаконного полювання, підробки грошей, знешкоджено міжнародну організовану злочинну групу, яка вербувала українських дівчат з метою сексуальної експлуатації у Польщі.
До речі, найбільше – злочинів на Волині з-поміж усіх іноземців скоюють білоруси та росіяни.
Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про необхідність створення міграційної служби, котра б допомагала відслідковувати небажаних гостей на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus