USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Готовність до навчання 14-ї луцької гімназії інспектував радник Президента

1 Вересня 2008 15:03
Привітати учнів і вчителів Луцького навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14» зі святом Знань прийшов радник Президента України Володимир Бондар. Опісля урочистої лінійки він оглянув приміщення, у якому колись навчався сам,  – повідомляє 1 вересня репортер «Волинських Новин».
На урочисту лінійку, присвячену початку нового навчального року, в гімназію №14 завітали радник Президента України, екс-губернатор Волині Володимир Бондар, директор департаменту містобудування Георгій Шевчук,  спеціаліст управління освіти й науки ОДА Світлана Юрченко, журналіст газети «Волинь-нова» Валентина Штинько, настоятель храму святого Пантелеймона отець Сергій та інші гості.
Священик благословив шкільну родину на навчання во славу Божу й окропив свяченою водою. Директор навчального закладу Марія Кардаш відзвітувала перед присутніми про те, що гімназія до навчання готова, на що використано 330 тисяч гривень. У вітальному слові вона наголосила, що цьогоріч усі випускники НВК«Гімназія № 14» стали студентами вишів, а 90 відсотків із них ще й вступили на державну форму.
Тому представниця управління освіти й науки ОДА пані Юрченко подякувала за роботу колишньому керівникові навчального закладу Богдану Свереді і вручила йому подяку Львівського регіонального центру якості освіти за проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Окрім цього, гімназію №14 нагородили грамотою за перше місце в міському фестивалі пришкільних таборів. Її отримала керівник пришкільного табору НВК Галина Смаль.
Після завершення урочистостей директор навчального закладу Марія Кардаш провела для радника Президента, проректора з навчально-виховної роботи ВНУ Ірини Констанкевич та ще кількох гостей екскурсію гімназією. Володимирові Бондарю, як він розповів пізніше, усе дуже сподобалося, бо пройшло «на традиційно високому рівні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 2 Вересня 2008 10:50
Колишній керівник 14 школи - Богдан Антонович, а не Михайло. :)
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 22:02
Не не МиХайло Лол_)
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 22:03
Ні його звати Богдан Антонорвич,а точніше Свереда Богдан Антонович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus