USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ГПУ взялася за гроші ще одного нардепа

25 Січня 2017 12:50
Державна фіскальна служба перевірить сплату податків народним депутатом від ВО «Батьківщина» Олександром Абдулліним.

Про це йдеться в ухвалі Печерського райсуду, інформує «Українська правда».

У 2015 році Абдуллін задекларував 850 тис грн, 375 тис доларів, 70 тис євро, 93 тис грн на рахунку в банку. У сумі це становить близько 6 млн грн.

Крім того, йому належать корпоративні права на ТОВ "Екотехпром" з внеском до статутного фонду 23,6 мільйонів гривень.

З 1998 року і до сьогодні Абдуллін є народним депутатом.

У прокуратури є дані ДФС про те, що у 1998-2015 роках нардеп сплатив податки тільки з 2,3 млн грн. доходів. Переважним чином ці доходи складала зарплата та кошти на виконання депутатських повноважень.

Також відомо, що ВО «Батьківщина» орендує офіси у компаній Абдулліна - ТОВ «Екотехпром» і ТОВ «МЦ-Файнанс».

Раніше повідомлялося, що є аналогічні рішення щодо перевірки нардепів Олеся Довгого, Євгена Бакуліна, Андрія Лозового, Юрія Солода – чоловіка Наталії Королевської, Борислава Розенблата, Сергія Рибалки, Олександра Горбунова, Віктора Романюка, Геннадія Бобова.

Генпрокуратура повідомила, шо перевірить 29 народних депутатів за фактом невідповідності між задекларованими коштами та офіційними доходами. Прізвища людей, щодо яких відкриті провадження, не розголошувались.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Удав В. Показати IP 25 Січня 2017 14:36
Підготовка до виборів ...!!! Черговий піар ...!!! Беруть багатьох , але пока " безрезультатно " ...попадаються на " чесних " .!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus