USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Грабанули» будинок ‒ забрали $10 тисяч та коштовності

24 Січня 2012 10:53
Усі правоохоронні органи Ковельщини піднято «на ноги» через зухвалий розбійний напад невідомих осіб на приватне помешкання.
Про це повідомляє «Волинь-нова».
Зловмисники вдерлися у двоповерховий будинок 44-річного жителя приміського селища Люблинець Ростислава Богдана, який проживає з дружиною та дочкою. Помешкання знаходиться на вулиці Ковельській (це ‒ мікрорайон елітної забудови).
Пригода трапилася у понеділок десь о пів на шосту ранку. Грабіжники почали вимагати у господаря гроші. З неофіційних джерел відомо, що вони заволоділи сумою у нібито 10 тисяч доларів та коштовностями. Все це зберігалося у сейфі.
За цим фактом порушено кримінальну справу. Подробиць інциденту правоохоронці поки не повідомляють та не коментують. Наразі не відомо, чи грабіжники зламали сейф, чи господар змушений був віддати від нього ключі. Нема також відомостей і про кількість самих «нальотчиків».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 24 Січня 2012 17:17
які там 10 говорять що всі 100 тис взяли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus