USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грабіж, зґвалтування та вбивство оцінили у 15 років

20 Червня 2012 12:22
Пограбував, зґвалтував і вбив жінку мешканець Любомльського району. Постраждала їхала до Польщі. Та на біду зустріла на своєму шляху зловмисника.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, жінка проживала у Володимирі-Волинському, часто їздила за кордон, зокрема в Польщу: як правило, перепродувати цигарки. Того разу вона поїхала в черговий рейс, однак вчасно не повернулася, телефон не відповідав. Про зникнення людини повідомив колишній чоловік зниклої.

З’ясувалося, що автомобіль жінки навіть не перетинав кордон.
На пошук зниклої з допомогою засобів масової інформації долучили громадськість.
Це дало результат: двоє дітлахів із Турійського району у лісі побачили незнайомий автомобіль. Повідомили про це батькам. Ті упізнали в ньому розшукувану автівку.

У виявленому «Форді» правоохоронці виявили труп жінки. Тіло було оголене, а на шиї затягнутий обрізаний пасок безпеки її ж автомобіля.

Після опитування мешканців сусідніх сіл, з’ясувалося: поблизу місця скоєння вбивства кілька разів бачили одного і того ж чоловіка.
За кілька днів підозрюваного виявив і дільничний.

Чоловік мешкав у Любомльському районі, мав кримінальне минуле. правоохоронцю повідомив, що пішки повертається з Володимира-Волинського, мовляв, усі гроші програв у букмекерській конторі.


Як уже стало відомо під час слідства, у день вбивства підозрюваний, погрожуючи вбивством, змусив жінку поїхати в ліс, забрав гаманець, зґвалтував та задушив жертву паском безпеки. Телефони, які знайшов у салоні, чоловік виключив та викинув у лісі.

Підозрюваного затримали. Йому інкримінували умисне вбивство, погрозу вбивством, зґвалтування, крадіжку, розбій, незаконне поводження зі зброєю.

Так, Ковельський міськрайонний суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
SVV Показати IP 20 Червня 2012 14:30
Потрібно вернути смертну кару!!!
+100500 Показати IP 20 Червня 2012 22:53
і нею одразу заміняти третю ходку... якщо за два рази не виправився - це система.
Шурік Показати IP 21 Червня 2012 11:03
І трійки, трійки. Обов’язково вернути трійки і спрощену систему карного судочинства. І якщо суб’єкт іде по третій ходці - мазати лоб зеленкою всій родині, бо там вся родина така, яблуко від яблуні недалеко.
11 Показати IP 21 Червня 2012 15:08
А чому не довічне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus