USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Гральний бізнес Волині через податківців збіднів на 2,3 мільйона

12 Листопада 2008 10:32
Податківці в листопаді вилучили 22 гральних автомати протягом двох днів перевірок  грального бізнесу на Волині. Про це «Волинським Новинам» повідомили в УПМ ДПА в області.
Днями в приміщенні грального закладу одного із райцентрів Волинської області співробітники податкової міліції та відділу податкового контролю юридичних осіб місцевої ОДПІ зафіксували 14 гральних автоматів шести типів, які  перебували в робочому режимі.
Однак документів, що засвідчували б право на здійснення підприємницької діяльності у галузі грального бізнесу, тут податківцям не надали. З’ясувати, хто ж є власником гральних автоматів, податківцям теж не вдалося.
За відсутності будь-якої інформації щодо  такого несанкціонованого підприємництва, яке, як відомо, приносить чималі прибутки власникам,  податківці  на законних підставах конфіскували  ці засоби збагачення тіньових  гральних бізнесменів вартістю 420 тисяч гривень для проведення  ретельної перевірки.
Майже одночасно із цим фактом в обласному центрі Волині  вилучено 8 гральних автоматів. Платні послуги без торгових патентів та ліцензії надавалися у двох гральних залах м. Луцька, власником яких є одна і та ж особа. Орієнтовна вартість вилученого майна - 240 тисяч гривень.
Податківці стверджують, що підприємці, котрі таким чином здійснювали діяльність у сфері грального бізнесу, порушили  вимоги двох законодавчих документів.
Тим часом, на Волині цілком законно здійснюють діяльність у сфері грального бізнесу 30 суб’єктів господарювання. Разом із 8 букмекерськими конторами вони придбали 1918 патентів.
Стосовно інших порушників податкового законодавства у сфері грального бізнесу, то протягом січня-жовтня 2008 року волинські податківці вилучили 75 одиниць грального обладнання загальною вартістю 2 мільйона 250 тисяч гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Листопада 2008 11:12
"З’ясувати, хто ж є власником гральних автоматів, податківцям теж не вдалося." - сміх, та й годі. Менти и податківці дуже добре знають тих, хто їм "відкатує". Мабуть власник порушив домовленності.
злидень Показати IP 12 Листопада 2008 11:34
Окозамилювання. Гральний бізнес процвітає на слабкостях людей. Власники жирують. Міліція отримує хабарі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus