USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гран-прі луцької «Оази Дивомрій-2008» здобула Анжеліка Применко

2 Червня 2008 19:27
Як повідомили 2 червня «Волинським новинам» в ІАЦ «Луцьк», у фестивалі дитячо-юнацької пісенної творчості «Оаза Дивомрій-2008» перемогла 14-річна Оксана Применко, яка заворожила усіх глядачів натхненною «Молитвою».
У пісенному святі, яке відбулося з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей у Центральному парку імені Лесі Українки, взяли участь понад сорок талантів із обласного центру, Луцького району та Ківерець. Вокалісти віком від 5 до 18 років змагалися у трьох вікових групах.
Отож, у молодшій віковій групі перемогла Тетяна Сидорчук (Лище), друге місце - в Ілони Кузьмич, третє - у Дарини Зубчук. Натомість у середній віковій групі тріумфувала Анжеліка Применко, випередивши Юлію Ковальчук та Олександра Безікова. А от серед старших виконавців не було рівних у Юрія Матвійчика. Друге місце посіла Юлія Єфімчук, а третє - Володимир Ордінат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus