USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гранд-шоу в Луцьку: обрали принців та принцес. ФОТО

14 Травня 2014 19:00
Гранд-шоу «Принц та Принцеса міста Луцьката Волинської області 2014» відбулося в Луцьку 8 травня.

Конкурс-фестиваль організував продюсерський центр «Світлинка» та модельна школа «Світлинка». Тому серед учасників – вихованці цього навчального закладу. Показували власні таланти як хлопчики, так дівчата. Окрім дефіле учасники демонстрували свої вміння. Серед талантів конкурсантів – майстерність танцювати, співати, показувати гімнастичні трюки, малювати та навіть гра на фортепіано.

Головою журі був голова оргкомітету конкурсу «Міс Львів 2013» Володимир Місяйло. Серед інших суддів, зокрема, Гришко Ліна, представник модельного клубу Марина Занюк, Теслюк Тетяна – солістка «Молодого балету Волині», Галина Конах - лауреат ІІ-гої премії міжнародного пісенного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар 2012", учасниця телевізійного шоу "Голос Країни 4 перезавантаження", Переходько Євгенія – представник акціонерного товариства «Едельвіка» .

Переможців серед близько 15 учасників визначали у різних вікових групах. Тому усім до одного дісталася або корона принцеси чи віце-принцеси, або нагрудний знак. Кожен учасник отримав багато подарунків від спонсорів цього конкурсу, це були: солодощі, прикраси, срібні сережки, годинники, абонементи на розваги «AdrenalinCity», сертифікати на фотосесії.

Діти отримали пам’ятні титуловані стрічки, дівчата – корони принцес, а хлопці – титуловані ознаки принців. А саме головне – кожен отримав перемогу над собою, отримав безліч позитиву, радість і щастя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Віталій Показати IP 14 Травня 2014 22:45
Дашунька молодець!!! Вся в маму )))
!!!!!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 14 Травня 2014 23:41
ДА ДА ДА, ЦЕ ТОЧНО, КОПІЯ У ВСЬОМУ
анонімус Показати IP 14 Травня 2014 23:52
дожились. привчають дітей до подіуму з 10 років.
Оксана Показати IP 14 Травня 2014 23:52
А що учасників було лише 6?дивно. А де інші дівчатка???? А щодо самого конкурсу, маю висказати своє ФЕ щодо макіяжу Дарьї Остапчук. Ні на одному престижному конкурсі дітям не дозволяють макіяж!!!Максимум блиск для губ и трішки туші(для дівчаток від 12 років). Діти в першу чергу мають лишатись дітьми. Також на дитячих конкурсах жорстко заборонено використання феєрверків(порушення правил безпеки на дитячому міроприємстві). Наскільки знаю іншим учасницям саме по цій причині було заборонено використовувати їх. А от Дарьї Остапчук чомусь дозволили....
Саша до Оксана Показати IP 15 Травня 2014 11:05
АХАХАХАХХХААА.....Невже є таке формулювання "порушення правил безпеки на дитячому міроприємстві"?. І де ви взяли таке слово? (по українськи буде захід). Люди заздрість погане відчуття. Сидіть в дома і заздріть мовчки. Дашина мама зробила все, що могла. Як це кожен з нас зробив би на її місці. А якщо у вас занижена самооцінка чи не прогресивне бачення світу, то хто ж вам винен? Працюйте над свом розвитком, а не над тим як когось "обісрати". Ви ж дорослі люди... так не гарно!!!
Оксана Саші до Саша Показати IP 15 Травня 2014 23:35
А чому саме заздрити?У мене 2 доньки - багаторазові переможниці багатьох міжнародних конкурсів. І ми ніразу не наносили макіяж під час конкурсу. А я мала на увазі лише одне- для Дарьї чомусь було дозволено все. Коли іншим учасницям це заборонялося. І саме такі слова говорили організатори щодо феєрверків. Чесно кажучи, мені стидно за всіх батьків, які взяли участь у тому конкурсі. Куди вони дивились. Все ж і так було зрозуміло. Конкурс робився лише під Дарью
Лучанка до Оксана Показати IP 15 Травня 2014 20:03
головне для оксани - це обгадити, а от про що розуму тут не треба!
Оксана лучанці до Лучанка Показати IP 15 Травня 2014 23:36
Чому обгадити? я вам навела аргументи. А ви вважаєте доцілиними використання такої кількості макіяжу на дитині?
Ксю Показати IP 14 Травня 2014 23:58
якби ж то привчали до подіуму, але ж деякі батьки уже з такого юного віку дитині не тільки макіяж як в мавпи зробили, а й спотворили лице. Хоча вона дуже мила дитина. Соромно повинно бути. І як після цього можна щось хороше написати про сам конкурс. Ганьба!
мама до Саши до Ксю Показати IP 15 Травня 2014 11:26
До чого тут заздрість? до широкого гаманця?????????????? І як не дивно, ви напевно не зрозуміли що це був КОНКУРС дитячої краси і таланту, а не маминої показухи. І напевно було б найкраще заспівати вживу, показавши цим свій талант, як зробив Кінах. А на рахунок самооцінки, то тут ви праві, у вас вона на 100% просто відсутня. Повторююсь це дитячий конкурс, а не втілені в життя амбіції мами Даши
Микола до мама до Саши Показати IP 15 Травня 2014 20:07
які все таки дописувачні низькі та примітивні своріння. люди старались, вкладали серце і душу в своїх діточок, а тут якась ледача морда буде про гаманці писати і промивати кістки. гляньте на себе в дзеркало і все стане зрозуміло.
Оксана Миколі до Микола Показати IP 15 Травня 2014 23:38
)))))))))))))вкладати душу і підкупляти організаторів - то різні речі
прокурор до Оксана Миколі Показати IP 16 Травня 2014 12:51
факти в студію - проведемо перевірку. за наклеп також можна отримати приз
Мама доці Показати IP 15 Травня 2014 15:29
Дівчата кому яка різниця! Мені байдуже в кого який макіяж, в кого яка мама, і який гаманець!!! Невже треба таке свято перетворювати на якийсь базар де всі обговорюють один одного??? Я бачила свято і бачила конкурсанток і без макіяжу і з ним, і повірте ці юні дівчатка дуже добрі і симпатичні. Вони дуже старалися, і це перемога як зі сторони то заслужена, хоча всі діти гарно виступили!!! Тому давайте не будемо сіяти своїми незадоволеними словами зернята якоїсь ненависті чи ворожби між дівчатками! Будь ласка, МАМИ, не допускайте між собою таку поведінку, бо діти беруть з вас приклад!!! Виховайте гідно своїх красунь!!!
Мама до Миколи до Мама доці Показати IP 15 Травня 2014 20:32
На рахунок ваших образливих коментарів то ви навіть не здивували, видно що словниковий запас слів аж зашкалює. І ніхто з вами не сперечається що така хороша мама вкладає душу і серце. Побільше їм таких перемог, не зважаючи ні на що
Оксана до мами доці до Мама доці Показати IP 15 Травня 2014 23:40
Яка саме перемога? Чи ви про придуманий за один вечір новий титул принцеса Волинської області?
Лучанин до Оксана до мами доці Показати IP 16 Травня 2014 00:37
ніяк не заспокояться завистливі жаби ))) я то хоч на роботі, а їм не спиться... душить-душить ... )))
Оксана Лучанину до Лучанин Показати IP 16 Травня 2014 09:50
)))))))))))от розсмішили. Чому ж тут заздрити?Тому, що дитину з малку привчають до того, що мама їй все купить?!!!
мама учасниці А. Показати IP 15 Травня 2014 21:38
давайте будь ласка не будемо обливати всіх брудом. Свято вже пройшло, і організатори і батьки хотіли зробити це дійство найкращим, а як вже вийшло судити глядачам. Але одне знаю точно, що діти всі залишились з нагородами і дипломами, і дуже щасливі. І вони того варті, бо повірте ходити постійно на репетиції переживати щоб все правильно вийшло, це не так вже і просто. Всі діти які брали участь у конкурсі, не просто талановиті, але й унікальні особистості. Кожен зміг відкрити глядачам свою творчість. І такі конкурси потрібно схвалювати, а не критикувати. А організаторам можна побажати нових творчих здобутків, побільше учасників і хороших спонсорів. Ну і звичайно без образ враховувати недоліки.
Таня Показати IP 16 Травня 2014 11:31
таке враження що якійсь оксані возжа попала не туди і вона тут гадить на все що може попасти. гарна стаття, гарні дітки і батьки молодці що й у воєнний час дбать про майбутнє нашої держави. респект організаторам, учасникам та батькам!
Семен Абрамович (Оде Показати IP 16 Травня 2014 11:42
соромно має бути деяким дописувачам, що заздрість до чужих перемог затьмарює розум. Дашунька, котра перемогла в конкурсі дуже здібна і трудолюбива дівчинка. У нас на конкурсі в Одесі її виспуп був просто чудовий, Успіхів їй та іншим діточкам. Раді будемо бачити їх творче зростання. щасти вам, Західна Україно!
Таня Сидорчук до Семен Абрамович (Оде Показати IP 16 Травня 2014 12:55
Семен приїзджайте в гості, варениками нагодуємо і чарчиною домашньої пригостимо. а на таких як обіжена оксана що лементує тут незвертайте увагу. у нас тут люди прості і добрі. просто її дитина пролетіла як фанера над сапалаївкою то і ллє бруд на організаторів та учасників.
Оксана Тані Сидорчук Показати IP 16 Травня 2014 13:28
Тетяна, а яку це ви дитину маєте на увазі? Я взагалі то не приймала участі в конкурсі. Я з іншого міста)))))))Я не лементую, я просто указала вам факти. Такого немає бути на конкурсах краси. Апріорі!!!!!Ви просто не бували на інших конкурсах. Ніколи ніодин гарний організатор не поводитиме себе так, і не виділятиме учасницю ще на репетиціях. Шкода мені вас. І не треба тут писати, що ви мами учасниць. Наскільки знаю то геть всі батьки окрім Остапчук просто в шоці від організації конкурсу...
мама учасниці А. до до Оксана Тані Сидорчук Показати IP 16 Травня 2014 14:46
Шановна Таня, свій сарказм залиште для себе і своїх діток. А тепер підскажіть яка саме дитина пролетіла в цьому конкурсі????????????????????? Повірте мені МОЯ дитина на цьому конкурсі показала себе з найкращої сторони, і йшли ми на цей конкурс не за самим титулом, а щоб показати себе. А на рахунок нагородження, то я думаю що організатори знали що роблять . І не потрібно після конкурсу влаштовувати балаган і гадити один одному, тим більше переходити на особистості. Я ще раз прошу хватить писати різну гидоту
Абрамовичу Показати IP 16 Травня 2014 15:36
А при чем здесь ее трудолюбие и способности. Петь под фанеру большого ума не надо, разве чтоб крылья показать. Позор Организаторам что дети пели не в живую, правда говоря не все. А конкурс очень понравился было много удачных номеров особенно понравился внук Войнаровского
Марія до Абрамовичу Показати IP 17 Травня 2014 10:16
Абсолютно згідна з Вами.Це дійсно талант.Талант не тільки вільно почувати себе на сцені а ще й достойно,на високому рівні виконати такий твір.Тато молодець.Вкладає в синочка і гроші (не рахуємо скільки)і душу.Так тримати.
Глядач із залу Показати IP 16 Травня 2014 20:16
Я не розумію навіщо так осуджувати Дашу Остапук. У неї усе було дуже круто, а пісня дуже складна. Всім зрозуміло, що вона записувалась, тому що стрибати і співати гарно можуть тільки профі, але ж вона і гарно записувалась. Це було чути по фонограмі. А дівчинка, мабуть Анна Климовець, то вона жахливо покaзала свої здібності. Я бачила що вона гарно танцює, але вибачте сувати щось у 00 подушку якусь під плаття, і щоб хлопець в кінці взяв її за волосся то це вже занадто!!! І я вважаю що дівчинці Даші дали правильно перемогу, вона там була найсильніша. З першого виходу вона мене захопила. І Оксано, усі титули придумувались протягом усіх репетицій, а не за один вечір. Навіть Галина Конах вийшла співати а судді вірішували кому дати перемогу!!! На мою думку мама Анни Климовець побачила суперницю Дашу Остапук як суперницю своєї дочки, і не розуміла що вжу совати у ту жахливу постановку, вибачте але чоловік який був одягнений як ялинка був зайвим. Мені зовсім не сподобалася Аня, а Даша справила на мене дуже хороші враження, і мама у неї дуже хороша, якщо вкладає стільки сил, грошей і часу у цю здібну дівчинку із чарівним голосом.
Світлана до Глядач із залу Показати IP 16 Травня 2014 22:41
Ви вважаєте , що 1 віце міні міс модель України та абсолютна переможниця конкурсу Міні міс Евросоюзу та Абсолютна переможниця Топ подіумна модель Землі жахливо показала свої здібності? Ви ставити свої знання више Дизайнерів Європи чи найкращих представників шоу-бізнесу України? І хто сказав, що Даші далі справедливу перемогу? І де взагалі перемога? Завжди існував конкурс Принцеса Луцька!От і зараз в конкурсі Принцеса Луцька перемогла Анна Климовець.. А цей видуманий в останню мить титул Принцеса Волинської області, то чистої води спроби організаторів хоч якось задобрити Дашину маму. От і все. Як Дарья може бути найсильнішою, якщо у неї неправильне дефіле, я би сказала воно просто відсутнє. І наскільки знаю , мама Ані Климовець НІКОЛИ не розглядала Дашу як суперницю доньки. Постановка у Ані була на вищому рівні. Хоча дійсно( не знаю хто там постарався, але Ані змінили світло( певно хтось гарно підмазав), і костюмакордіоніста вже не виглядав так ефекто. А взагалі в залі мало бути темно. І то був не просто якийсь чоловік, а народний артист естради Богдан Кисляк. Це ще раз показує вашу необ'єктивність і непрофесійність. Без коментарів
... до анонімуса і о Показати IP 16 Травня 2014 21:05
якщо діти мають талант та макіяж -це гарно а ви нервуєтесь тому що вас дере заздрість . діти стараються не для того, щоб ви їх ганьбили та принижували ВАША ГОЛОВНА РИСА ЗАЗДРІСТЬ!!! ...я друг ДАРІЇ і знаю наскільки багато вона працює!
Лучанин Показати IP 16 Травня 2014 21:08
А за шо взагалі спір??? Щось дуже знайоме прізвище Остапук,це не голови суду дочка,тоді все ясно шо за муля.....
..... Показати IP 16 Травня 2014 21:11
тоді це треба було показати глядачеві, ми для того прийшли на концерт
мама учасниці Анюти Показати IP 16 Травня 2014 21:33
по перше я не можу зрозуміти до чого тут Анюта. Я уже два дні стараюсь припинити цей балаган нарахунок конкурсу. Але якщо хочете почути мою думку, то.......За яку перемогу Даші ви говорите, між ким і за який титул? якщо ви не зрозуміли, то поспілкуйтеся з організаторами, жюрі і рзпитайте чи взагалі було оцінювання. Чи ви маєте на увазі дипломи, які вручали???? І повірте у моєї доньки за всі і міжнародні і всеукраїнські конкурси були дійсно сильні суперниці і Дашу я абсолютно конкуренткою і близько не ставлю, А на рахунок співу, ви від мене особисто чули що вона погано співає? Але якщо це був конкурс, хоча тепер в цьому є великий сумнів, то потрібно було показати дійсно свій талант, а не вміння співати під фонограму. На рахунок якоїсь подушки, то будьласка вдіньте окуляри і передивіться фото. Жахлива постановка, а ви вважаєте ідея з мопедом була найліпша. Для вас напевно це так, краще повезіть дитину на конкурси за кордон і відчуйте тоді різницю. Побачите що на конкурсі, якщо його оцінюють, в першу чергу оцінюють як дитина поводитьтя не тільки на сцені, а й поза нею, як вона розкриє свій талант, як покаже модельне вміння. Ви рахуєте що це все було супер. передивіться відео. Тоді можливо зрозумієте. Просто
........ Показати IP 16 Травня 2014 22:01
от тепер я поняв всі розклади просто казка. гроші як завжди роблять все А цікаво по скільки скидалися ці буратіно-батьки? давайте весь список подивимся, просим в студію
Homo S Показати IP 17 Травня 2014 00:16
Батьки, просто дорослі люди! Два слова напевно для нас, діти (навіть ті, що вже тут відзначились) можуть не читати. Шановні мами й тата: - чи не здається вам, що вас розводить якась однокласниця, зрозуміло якої конкурсантки (хіба що дитина може одночасно бути не з цього міста, не бути на конкурсі і знати про все що відбувалось на репетиціях); - чи не здається вам, що дитячі конкурси, це взагалі не місце для дорослих оцінок такого ґатунку (оберіть інші теми для препарування); - чи не здається вам, що дитячими очима, серцем, почуттями, особливо для тих хто виходив на сцену перед повною залою, такі події сприймаються як щось таке, про що ви й гадки не згадали (хіба ще трохи, то й до перемивання кісточок вже дістались би). Ой боже, який жах – макіяж на дитині!!!!!!! Ох - інші конкурси, ох - інші конкурси!!!!!!! Ах – феєрверк, ах – феєрверк!!!!! Ах – судді, ах – судді!!!!! Діти – під фанеру, конкурси – фальшиві!!!!! Да ми ж всі криком кричимо – ЄВРОПААААААА!!!!!!! Включіть-но європейські дитячі покази мод; і що там? В цьому сенсі Світлинка з організаторами хіба що – не допрацювали. Ні!!! Хіба що Європа, це оплот морального розбрату та духовних не повірянь. Ну тоді – так!, підтримую: макіяж страшенний!, чому не було хустинок у дівчат та бузурунок-фуфайок у хлопчиків!!! ГАНЬБАААААА!!!! Чи не здається нам, дорослим, що ми всі якісь кислі, якісь надто до кислоти у горлі правильні, навіть самі перед собою, вже не кажучи – для наших дітей. Можливо з-за цього вони нас ніколи і не розуміють. Хоча всі ви і дорослі люди, але хіба можна мислити так плоско. Чи не головне залишилось за лаштунками ваших переписок. Хіба не головне, що батьки, чужі між собою люди, просто зібрались, не побалакати, а взяли та й зробили для своїх дітей подію. І хвилювались вони не по сценарію, і не за те, як у її ще маленької доньки підведені очі, а за те як ця маленька дівчинка справиться з великою залою незнайомих людей, з такою кількістю поглядів, зі своїм номером, як їй буде аплодувати заповнена зала, як її оцінять люди… Хвилювались про те, як сприйме дитина таку подію в своєму житті, адже й дорослі не завжди спроможні на те, щоб вийти на сцену… А ми все про своє: макіяж, судді, номери, за ангажованість – самім не скучно від самих себе? Ніхто з вас не розповів іншим, як важливо для формування психіки дитини: уміння володіти собою в різних життєвих ситуаціях, спроможність робити крок вперед, навіть коли страшно, відповідальність перед батьками, коли перед багатьма тьотями та дядями ти не можеш їх підвести, та ще багато важливого про що нам дійсно – слід було б говорити. Написано: - з великою повагою до усіх дітей, що спромоглися, що ще спроможуть, хай на конкурсах талантів, хай на конкурсах краси, хай у рідній хаті, хай на великій сцені; - з великою повагою до тих батьків, які не забувають про те, що життя дитини, це калейдоскоп, який на все життя вкарбовує в душі тільки яскраві події.
Оксана homo S до Homo S Показати IP 17 Травня 2014 00:42
Так. Красиво написано. Але трохи не по темі. По-перше, я дійсно не з вашого міста. У мене дійсно донечки постійно участвують в різноманітних конкурсах та проектах, і мені далеко не 11, як була заявлено щодо Дарші на конкурсі( хоча їй насправді більше))), А мені 29 років. Я проживаю Львові. І я приїзжала подивитись на ваш конкурс. І навіть на репетиціях декількох була)))А розмова тут не щодо проєвропейського конкурсу. А щодо того, що дитинство завжди має лишатись дитинством. І в Європі, до речі, заборонено взагалі використовувати макіяж, навіть туш ледве-ледве нанести не можна. Ви були хоч на одному європейському конкурсі? А я так. І не один раз. Не путайте Європу з Америкою. В Америці дійсно діти не лише з макіяжем, а й з ботоксом та нарощенними віями. Не путайте грішне з праведним. Тут якраз про це і мова. Що дітям треба нести радість. А не з перших репетицій давати зрозуміти, що вони всі там ніхто, а от Даша- звєзда парада. Я розмовляла під час конкурсу з багатьма мамами. вони були просто вражені відношенням до них організаторів. А коментарі розпочались лише з тієї причини, що на фото не виставили чомусь всіх учасників. І це не лише в цьому джерелі... Робимо висновки
Тільки но з паризько Показати IP 17 Травня 2014 00:45
Ого. Оце каток. Ей ви там, всі ті умніки по кому прокатались, а вам не здається що ви точно якісь плоскі? Біда в тому, що у плоских батьків як правило виростають такі самі діти. Може тому з роками й маразм “в стране крепчает”? “Кесарю - кесарево”: одні дітям свято роблять, інші чужі гроші рахують, та по фотографіям “дитячі прищі рахують”, а кому що – вибирайте самі, долю не обманеш.
Тільки но з паризько Показати IP 17 Травня 2014 00:52
А ти пані Оксано, як ми поглядім, і точно дубова - ти хоть зрозуміла про що людина написала? Все тараториш про своє, аж нудно: Я!, мої доньки!, Європа! Єсть предложеніє до всіх: слухайте, не трогайте ту Оксану, в неї Європа болить. Якщо в кого є телефон викличте їй лікаря.
Оксана Показати IP 17 Травня 2014 01:16
Люди, я вам навела факти. Я описала те, що не сподобалось багатьом. А мене, можу сказати з повною відвертістю, як спеціалісту в сфері конкурсів краси. Чому ви просто відгавкуєтесь? Аргументуйте. Поясніть. Чому всі дітки були як дітки - а Даша з купою гриму на обличчі. звідки взявся цей новий титул Принцеса Волинської області? Дайте відповідь хоча би на ці прості запитання...
Оксані Показати IP 17 Травня 2014 01:20
та хай погавкають, у них це дуже добре виходить, досвіду в такому шоу у них є достатньо. А що можна аргументувати, саме простіше обгадити. Але ж на все потрібно мати здоровий глузд, а де ж його взяти????? якщо бог обділив. Але хай тепер краще думають який титул на слідуючий рік будуть придумувати, ха ха ха ха ха
Оксана Показати IP 17 Травня 2014 01:24
Вони проведуть свій референдум і створять Волинську республіку. І на наступний рік отримають титул Принцеса Волинської народної республіки)))))
Кучмала Показати IP 17 Травня 2014 01:28
Горе писаки, в наступний раз, як захочете піти на дитяче свято, щоб потім його обгажувати, підіть краще нажріться – теж буде що розказати, але хоча б дітей чіпати на прийдеться.
настя Показати IP 12 Липня 2016 13:52
я одна з учасниць цього конкурсу мені 11 років і щоб ви знали то ці дівчата і хлопці ходять на дефіле і інші урокі по сцені і їм це подобається якщо комусь не подобається макіяж то на себе глянте в дзеркало і зрозумієте що не праві і доречі я стою 3 з правої сторони за сонею осипенко
настя Показати IP 12 Липня 2016 14:00
ви не знаєте нічого і говорите що попало
Користувач Показати IP 27 Лютого 2017 18:24
Наскільки я знаю,тато Дарини прокурор і має великі статки(не хочу чужі гроші перераховувати але це так). Тому,як мені відомо , він проплатив перемогу Даші в Лас Вегасі і так само цю). Я професійно займаюсь вокалом, маю дуже добрий слух і граю на багатьох інструментах. Одного разу натрапила на відео там де вона співає , були моменти хороші але були фальшиві моменти і я не можу сказати що Даша гарно співає так як тих моментів було більше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus