USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гравець «Волині» про команду, тренерів і майбутнє

14 Січня 2014 19:00
Сьогодні захисник луцької «Волині» Богдан Шершун поспілкувався із вболівальниками у чаті клубної сторінки у Фейсбуці. Відзначимо активність, адже «волинянину» за годину довелося відповісти на більш як 30 запитань. Вони були найрізноманітнішими і стосувалися історії кар’єри Богдана, нинішнього його клубу, зборів, які «Волинь» провадить в Луцьку, першої частини сезону…

Пропонуємо відповіді захисника «Волині» на деякі з питань. Повну версію чату можете почитати тут.

ПРО ЛЕГІОНЕРІВ

- В нас зараз дуже дружній колектив, – розповів Шершун. - Іноземці почали вчити мову, в нас менше проблем із мовним бар`єром. А, взагалі, проблем з легіонерам в спілкуванні немає.

ПРО МЕТОДИ ЛОБАНОВСЬКОГО

- Лобановський вигравав титули не тільки в СРСР, але й в Європі. Як там можна було про щось «домовитися»?! 1975 і 1986 - два кубки, а ще срібло-1988 на ЧЄ... «Динамо» кінця 1990-х... Коли дивом «Баварія» в ЛЧ пройшла до фіналу. Про це не можна забувати, тому все ж Лобановський, як на мене, великий тренер. Просто футбол йде вперед, змінюється тренувальний процес, багато нового запроваджується, тому декому здається, що методи Лобановського неправильні.

ПРО ВІЛЬНИЙ ЧАС

- Мій вільний час - це відпочинок вдома, з сім`єю. Подобається Луцьк, бо це компактне місто, тут все поруч. Добрі люди тут - це хотілося б відмітити. Вони гарно вболівають. Куди б не пішов, скрізь знають футболістів нашого клубу, бажають удачі. Як після цього підводити вболівальників? Ніяк! Треба грати добре.

ПРО НАЙКРАЩІ МАТЧІ ЛУЦЬКОЇ КАР`ЄРИ

- Найкращі матчі першої половини сезону – це ігри із найсильнішими українськими командами: ДК, ШД, ЧО, ВП... Перемагали їх, грали у нічию, просто грали у хороший футбол. Це, напевне, найприємніші спогади у луцькій кар`єрі. Але думаю, що все ще попереду - найкращі перемоги і матчі.

ПРО ЗАВДАННЯ «ВОЛИНІ»

- Кожна команда має ті завдання, які їй по силам вирішити. У нас завдання нині - побудувати команду. В міжсезоння у «Волині» багато нових перспективних молодих гравців з`явилося. Тому нині хочемо зігратися із перспективою на наступні сезони. Далі - побачимо.

ПРО КОРИСТЬ ВІД ГАЗЗАЄВА

- Я проти об`єднаного чемпіонату, бо тоді багато команд зникне з карти. Вони й так нині на грані виживання, принаймні, велика їх частина... Корисний Газзаєв був тоді, коли працював в «Динамо». Розкрив Ярмоленка та Хачериді, почав їм довіряти. А те, що стосується об`єднаного чемпіонату, то тут не бачу корисного. А з Георгійовичем в мене нормальні робочі стосунки були і залишилися теплі спогади.

ПРО ПЕРШИЙ ЗБІР

- Збір втягувальний, основна робота відбудеться в Туреччині, куди ми відбудемо 19 січня. 21 січня вже гратимемо перший спаринг. Зараз бігаємо кроси, займаємося аеробікою, працюємо в тренажерному залі, басейні, сьогодні тренувалися в спортзалі - грали в мініфутбол.

ПРО МАЙБУТНЄ У «ВОЛИНІ»

- Контракт в мене до 1 червня, але мені У Луцьку подобається, в команді все влаштовує. Якщо в моїх послугах будуть зацікавлені, то хотів би навіть закінчити тут кар`єру.

ПРО «ЗОЛОТИЙ М`ЯЧ»

- Думаю, що Роналду його заслужив. Він чотири роки поспіль конкурував з Мессі і друге місце займав. Нарешті дочекався. Перетерпів і дочекався. Молодець, що не опускав руки за ці роки.

ПРО ЗАПРОШЕННЯ ДО ЛУЦЬКА

- З Віталієм Володимировичем працював в «Кривбасі», він знав мої можливості добре, тому запросив в команду. Були запрошення й з інших команд, але я хотів залишитися в Україні і найконкретнішою була «Волинь».

ПРО НАЙПАМ`ЯТНІШІ МАТЧІ

- Їх декілька. Почну з молодіжного чемпіонату Європи, фінал із Францією, 2001 рік. Ще виділю фінали Кубка Росії, коли вигравав з ЦСКА трофеї. «Золотий» матч з «Локомотивом» за чемпіонство. Відбірковий матч за збірну проти Італії, яка на той момент була чемпіоном світу.

ПРО НЕВИПАДКОВІСТЬ ГОЛУ У ВОРОТА «ВОРСКЛИ»

- Ми розігрували і розігруємо на тренуваннях подібні стандарти. Тому забив «Ворсклі» в Полтаві невипадково. До речі, на передігровому тренуванні ми так само розіграли комбінацію і я забив гол. У грі все повторилося.

ПРО ЧС-2014

- Вболіватиму за Італію та Росію. З багатьма росіянами знайомий, грав разом. А італійська збірна просто імпонує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus