USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гравці «Волині» спрогнозували чемпіонат світу

7 Червня 2014 17:50
Напередодні чемпіонату світу Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у гравців «Волині» щодо результатів майбутньої світової першості, футболістів інших команд, тренерів, вболівальників. Нагадаємо, що до Бразилії їде півзахисник «хрестоносців» Мішель Бабатунде.

Так, один з лідерів «Волині» і справжній боєць на полі, Сергій Сімінін, вболіватиме у Бразилії за збірну Іспанії. Саме від «Фурії Рохи» Сергій очікує перемоги. Також «трійка» лучан вважає, що непогані шанси на вікторію у господарів мундіалю та у німців. «За Нігерію надто не вболіватиму, а от за Бабатунде, звісно, переживатиму», – повідомив наприкінці розмови Сергій.



Володар кубка УЄФА Богдан Шершун відповів на поставлені запитання з гумором: «Симпатизуватиму Італії та Аргентині. Хто стане найкращим бомбардиром? Росіянин Кержаков. По не влучанню у ворота та за кількістю змарнованих гольових моментів».



Ізраїльський оборонець Гал Шіш хоче спостерігати південноамериканський фінал: Бразилія проти Аргентини. А от у тріумф Італії чи Іспанії, на відміну від Шершуна та Сімініна, лівий захисник «Волині» не вірить.



Румунський півзахисник лучан Флорентін Матей бачить переможцем світової першості збірну Німеччини. Щодо снайпера чемпіонату, то Флорентін не ризикнув вибрати когось з-поміж плеяди зіркових нападників.



Двоюрідний брат Мішеля Бабатунде, Метью, вагається оголосити когось майбутнім переможцем. Нігерієць каже, що у Бразилії гратимуть чимало сильних команд і йому важко виокремити одну збірну. Зате Метью назвав того, хто заб’є найбільшу кількість голів: «Звісно, що Баба!», – посміхається він.



Колишній «хрестоносець» Ігор Биканов вважає фаворитами Іспанію і Бразилію (хоча існує велика ймовірність того, що ці збірні можуть помірятися силами уже на стадії 1/8 фіналу. – Авт.), а бомбардиром Ігор бачить португальця Криштіано Рональдо або ж уругвайця Луїса Суареса.



Ще один екс-гравець «Волині» Віталій Полянський буде переживати за Бразилію. На думку Віталика, підопічні Сколарі у фіналі зіткнуться з «альбі-селесте», тобто з Аргентиною, а голеадором номер один буде Рональдо.



Колишній лідер луганської «Зорі», а нині гравець білоруського «Шахтаря», Ілля Галюза, теж поділився своїм прогнозом: «Я поки що детально не аналізував учасників, тому, можливо, не зможу конкретизувати усі збірні. Однак спрогнозую, що за трофей будуть битися три країни Південної Америки: Бразилія, Аргентина, Уругвай (у міцних колумбійців Ілля чомусь не вірить. Можливо на це вплинула втрата лідера дружини Пекермана – Фалькао. – Авт.). Також спроможні перемогти і європейці: італійці, іспанці, німці. На успіх африканських збірних не сподіваюся. І, як завжди, буде команда-сюрприз. Чомусь вважаю, що це стане Боснія. Буду за неї переживати, оскільки там грає Тоні Шуніч – мій партнер по «Зорі» », – розмірковує Ілля Галюза.



Один з наставників української паралімпійської збірної та колишній воротар Юрій Тимофеєв знає, що таке футбольний чемпіонат світу не з екрану телевізора чи із сторінок преси. Відомий тренер побував на трьох паралімпійських мундіалях, що проходили у Аргентині, Бразилії й Нідерландах. За словами Юрія Тимофеєва, найкращі шанси перемогти цього літа мають господарі, німці та аргентинці, а у суперечці бомбардирів переможе уругваєць Луїс Суарес.



Дитячий тренер, ковельчанин Віктор Романчук, вболіватиме за Аргентину. Віктор Володимирович вважає, що такий гравець, як Ліонель Мессі, заслужив стати чемпіоном світу і найкращим гравцем першості. «Також до фіналу має дійти Німеччина, однак команда Лева швидше за все перетнеться у чвертьфіналі з Мессі та компанією, тому 13 липня у Ріо зіграє Іспанія та Аргентина», – каже чоловік.



Президент клубу «Енко» – дворазового чемпіона Волині, чемпіон світу та Європи серед ветеранів, Анатолій Войнаровський, вірить, що тріумфуватиме збірна Іспанії. Конкуренцію піренейцям, на думку Анатолія Миколайовича, складуть бразильці та аргентинці. Найвлучнішим же футболістом виявиться хтось з нападників господарів: Халк або Неймар.



Ковельчанин Юрій Дручик, що відіграв у Луцьку не один сезон, вболіватиме за Бразилію, яка, на його думку, зіграє у фіналі з іспанцями. Гонку ж голеадорів очолять Рональдо, Неймар та Вілья.



Поділилися думками і представниці прекрасної половини. Гравець жіночої збірної Чорногорії Міліца Вуліч сподівається, що переможцем стане Аргентина, Бразилія, або ж Іспанія. Також дівчина, як і Ілля Галюза, підтримуватиме сусідню Боснію. А от Хорватію з «нашими» Срною, Відой, Вукоєвичем і Едуардо – ні. Наостанок Міліца повідомила, що 14 вересня її збірна гратиме на виїзді з Україною, проте вона до нас не завітає через перебір жовтих карток.



Найкраща футзалістка світу 2009 року, українка Аліна Горобець, про свої симпатії говорить таке: «Мені дуже подобається футзальна збірна Іспанії, тому ризикну спрогнозувати, що хлопці Дель Боске гратимуть у фіналі чемпіонату. Суперниками іспанців стануть бразильці».



Палка вболівальниця полтавської «Ворскли» Руслана Бичік теж робить «ставку», що парою фіналістів будуть бразильці і іспанці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 7 Червня 2014 19:27
це не футболісти а калічі котрі поняття не мають про футбол. гнати їх з волинської землі в три шиї. хай молодь пробує грати на наш край.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus