USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гравці «Волині» стали «великими футболістами»?

12 Травня 2014 09:41
Достукатися до сердець футболістів «Волині» не може їх старший тренер. «Не знаю, чому вони так грають, ніби розуміють, а роблять все по-своєму. Можливо, думають, що стали вже великими футболістами?»

Так, старший тренер ФК «Волинь» Володимир Дикий прокоментував програний вчора, 11 травня, матч із "Севастополем". «Ну, що сказати: як ми тренери не хотіли достукатися до їхніх сердець, до їхніх мізків, так нічого з того не вийшло. Вони слухають, роблять вигляд, що все розуміють, а коли виходять на поле, то грають зовсім по-іншому.
Не знаю, про що вони думають?. Можливо про те, що вже стали великими футболістами. Найгірше - немає характеру. Це була остання домашня гра в чемпіонаті, ми стільки програвали у попередніх матчах... Суперник був такий, що могли в нього виграти, але знов програли.
Безвідповідальність...
Своєї вини за поразку я не знімаю, але ти говориш футболісту грати персонально, а нам через цю помилку забивають...
Якщо по грі, то "Волинь" показала той футбол, на який на даний час здатна. Переломити себе вони вже не можуть. Після закінчення сезону буде дуже серйозна розмова з усіма футболістами. Залишаться ті, хто хоче грати за "Волинь", хто хоче її прославляти а не соромити. Ще у нашій історії не було такої серії поразок», - розповів він.

Головний тренер "Севастополя": Ангел Червенков, своєю чергою, зазначив: На початку я скажу, що хочу побажати швидкого одужання Віталію Кварцяному, тому що це, беззаперечно, фігура для українського футболу.

Щодо гри, то сьогодні обидві команди грали і хотіли перемогти. Добре, що наша команда зіграла компактно, намагалася використати кожну можливість. Було видно, що в нас було багато моментів, але якщо в першому таймі ми не встигли забити голи, то це нам вдалося у другому. Погано, що ми пропустили і на деякий час повернули інтригу, але в кінці нам вдалося забити гол, який виявився переможним. Я задоволений, що наша команда грала дисципліновано з великою самовіддачею. Ми більше хотіли перемогти і, однозначно, Севастополь був сьогодні кращим".

Стосовно того, що гра відбулася без глядачів, тренер кримчан зауважив: «Ви знаєте, це дуже неприємно. Футбол – це гра для глядачів, а з глядачами це зовсім інша атмосфера. Просто було прийнято таке рішення і ми повинні були змиритися».

Нагадаємо, у складі «Севастополя» наразі Грає колишній «хрестоносець» Євген Павлов. Була надія, що у грі проти «Волині» він з’явиться на полі. Однак той вийшов лише у кінці другого тайму

«Я визначаю, хто грає у складі, бачу, хто готується серйозно, а хто відноситься так собі. В нас в запасі сьогодні навіть залишився більш досвідчений Кожанов. В нас були проблеми: не грав Ярошенко, захворів Максимов, їх місце зайняли молоді футболісти», - резюмував Червенков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гарінча Показати IP 12 Травня 2014 10:01
Повний кісдесь
Анонім Показати IP 12 Травня 2014 10:37
Потрібно розпустити цю команду, а потім нову набрати.
Сонячна Показати IP 12 Травня 2014 10:56
вони не те що не великі футболісти, вони взагалі не футболісти!!!!!!!!!! .Так просто пацани *ат нєчєго дєлать* вирішили поганяти м'яча)))) стидота!!!!!!!!!!
Серий Показати IP 12 Травня 2014 11:20
за останні 8 матчів, не заплатити ні копійки, і нехай спробують поскаржитись в Лозанну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus