USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гравці «Волині» про перемогу над «Говерлою»

5 Листопада 2012 16:00
Футболісти луцької «Волині» нападник Душан Савич та півзахисник Володимир Аржанов прокоментували гру з ужгородською «Говерлою». Зокрема, форвард розказав, як забивав другий гол, а хавбек - чи повернеться в київський «Арсенал».

Нагадаємо, лучани обіграли гостей з рахунком 2:1, а у господарів відзначилися саме Савич і Аржанов.

Так, македонський бомбардир радів з того, що вдалося перехитрити воротаря, бо перед тим він не реалізував пенальті якраз через вдалі дії голкіпера.

«Епізод вийшов динамічний, пішов пас із оборони, м'яч вдало відбився від газону, я прикрив його корпусом, стартонув, відрівався від захисника. А далі вже діяв по ситуації. Цього разу вдалося перехитрити воротаря», - зауважив македонець.

Окрім цього, він розказав, що дуже хотів забити гол, щоб відзначити день народження сина. Мовляв, коли арбітр призначив пенальті, всі одноклубники без вагань просили його пробити. «На жаль, не вдалося, але дуже старався надалі і, дякувати Богу, забив, - додав Савич.

Аржанов відзначив максимальну готовність гравців команди до боротьби за участь в єврокубках. Натомість сам футболіст ще не знає, чи залишить команду влітку, бо у «Волині» він - в оренді.

Щодо того, чи правомірно поставив суддя пенальті у ворота «Говерли», українець мовив: «З моєї точки було видно, що м'яч потрапив у праву руку захисника суперників. Принаймні, мені так здалося».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus