USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як футболісти зробили подарунок Кварцяному

15 Березня 2014 20:58
Футболісти луцької "Волині" зробили справжній подарунок своєму наставнику та президенту клубу Віталію Кварцяному, який через хворобу не зміг бути присутнім на західноукраїнському дербі у Львові. Про це розповів тренер волинян Володимир Дикий (на фото) на післяматчевій прес-конференції, оприлюдненій клубною прес-службою львів'ян. Нагадаємо, що сьогодні, після 10-річної перерви, лучани обіграли "Карпати" в гостях. Рахунок бойовий - 1:0.
– Дуже хороші враження, приємно, що перемогли. Важка гра була. На початку у нас багато чого не вдавалося, випадали лінії. В цей момент захисники і воротар добре зіграли, витримати перші 20 хвилин. Я знаю, як «Карпати» грають. В ті часи коли я тут грав, «Карпати» старалися перші 15-20 хвилин грати на швидкості, з пресингом. Старалися забити гол. Ми витримали цей тиск, заспокоїлися. Розстановок кілька зробили після перерви. І вийшов дуже хороший тайм. Могли ще забити. І «Карпати» теж могли забивати, але воротар нас виручав.

– Очевидні проблеми були зліва в захисті...
– Нємчанінов не вписався в гру. Мабуть, переживав. Довелося замінити його. Але він молодий, ще все у нього попереду.

– Тримали зв'язок з Кварцяним?
– Якщо можна, я не буду відповідати на це питання.

– Телефон у вас був...
– Так, він дзвонив. Переживав сильно. Ми не хотіли розчарувати тренера. Все ж йому зробили серйозну операцію. Хотіли подарунок йому зробити. Для нього головне перемога, хоча якість гри могла би кращою бути.

– Кажуть, у вас фінансові проблеми...
– У країні напружена ситуація. Страждають і клуби. Але наше керівництво все для того робить, щоб ліквідувати заборгованості. Вони є, але скоро все стане на свої місця.

– Ви грали за «Карпати». Які у вас особисто були враження, коли виводили команду?
– Я у Львові на цьому стадіоні грав в 79-у році. Я тут виріс як футболіст, робив перші кроки, забивав голи. Потім у складі «Волині» забивав «Карпатам». Зараз обіграв «Карпати». Атмосфера тут завжди була чисто футбольна. Сьогодні було мало уболівальників, але це з погодою пов’язано та з обстановкою в країні.

– Доля повернула вам перемогу за нічию в першому колі?
– Повезло тоді «Карпатам». За 5 хвилин до кінця забили гол курйозний. Була тоді помилка воротаря. Але футбол тим і цікавий, що є завжди помилки. «Карпати» хотіли перемогти, але нам трішки повезло. Не могли карпатівці забити, дуже добре воротар зіграв. Все, що летіло – ловив. В Туреччині ми його награвали. Кичак у нас основний воротар.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 16 Березня 2014 10:14
Молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus