USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравці «Волині» сказали, що думають про «Шахтаря»

26 Квітня 2012 13:08
Футболісти луцької «Волині» налаштовують себе на перемогу в кубковому півфіналі проти донецького «Шахтаря», який, нагадаємо, відбудеться 27 квітня в обласному центрі.

Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Півзахисник Олександр Насонов (на фото) вважає, що в матчі з «Динамо» лучанам не вистачило «фарту і концентрації».

«У грі із «Шахтарем» нас задовольнить тільки перемога. Відтак, налаштовуємося тільки на максимум. На даний момент пріоритетнішим для нас є Кубок України, а після півфіналу – чемпіонат. Не варто вибирати для себе змагання», - зауважив футболіст.

Водночас він сподівається на підтримку вболівальників. «З такою підтримкою трибун, як у попередньому матчі було дуже приємно грати», - зазначив Насонов.

Щодо гравців донецької команди, то півзахисник не виділяв найнебезпечніших. «У «Шахтарі» слід налаштовуватися на всіх гравців, не варто обирати когось конкретно. Я, якщо вийду на поле, найімовірніше гратиму проти Шевчука, але «гірники» можуть і якийсь інший «сюрприз» піднести», - висловився Насонов.

Натомість захисник Олег Шандрук називає вихід до фіналу Кубка України – найважливішим завданням для гравців «Волині». Мовляв, додаткова мотивація «хрестоносцям» непотрібна.

«Добре, що граємо вдома, бо якби матч відбувався на «Донбас-Арені», нам важче було б психологічно. «Волині» слід побоюватися атакувальної ланки, там бразильці дуже сильні. Але ж у «Шахтарі» й командна гра налаштована, когось конкретно я б не став виділяти у суперника», - сказав оборонець.

Своєю чергою, головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко вважає донеччан фаворитами протистояння, але обіцяє боротьбу на кожній ділянці поля.
Зі слів наставника, до поєдинку лучани готуються в звичайному режимі. «Дивимося матчі опонента, розбираємо. Тобто йде і теоретична та фізична підготовка», - повідомив він.
На його думку, в грі з «гірниками» найголовніше - нейтралізувати півзахист суперника. «Потрібно не дати їм спокійно думати і приймати рішення, а ставити команду в цейнтнот, щоб гравці були змушені швидше приймати рішення на полі», - поділився думками Демяненко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus