USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громада поблизу Луцька виділила 100 тисяч на закупівлю книг. Що вже придбали

20 Листопада 2023 22:52
Для книгозбірень Підгайцівської громади закупили 600 нових книг. Для придбання нової літератури з бюджету громади виділили 100 тисяч гривень.

Літературу розподілили у 13 бібліотек-філій, кожна отримала орієнтовно 35-40 книг, розповіла Суспільному директорка Центральної публічної бібліотеки сільської ради Валентина Гарлінська.

Зі слів директорки, закупили літературу за запитами читачів.

«Книгозбірня села Лища отримала 56 нових книг. Бібліотеку відвідує понад п’ятсот місцевих жителів», – розповіла завідувачка лищенської бібліотеки Ніна Сотнік. Як додає, у їхньому фонді – понад сім тисяч книг.
Читачі хочуть читати романи, молодь любить багато інформаційної літератури про події, які зараз відбуваються в країні, каже Ніна Сотнік.
Читачка бібліотеки Антоніна Іващенко розповідає, що за книжками приходить часто. Бере навіть ті, які читала раніше, а також перечитує класику. Додає: одну й ту саму книгу можна читати в різні періоди життя і вона в тебе буде викликати зовсім інші емоції.
Як розповіла директорка Центральної публічної бібліотеки Підгайцівської сільської ради Валентина Гарлінська, серед нових надходжень: твори сучасних українських та зарубіжних авторів, література зі шкільної програми та дитячі пригодницькі романи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 21 Листопада 2023 11:52
В селах нема медпунктів, нема садочків , нема шкіл, всі кругом сидять в інтернеті зате бібліотекі пашуть як коні. Це просто сміх - сама бібліотекар заповнює формуляр що комусь видала книгу для читання а через тиждень не виходячи з кабінету відмічає що її принесли. Зате зарплата стабільна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus