USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Об’єднання з Луцьком: Підгайці сумніваються, Прилуцьке – «на фініші»

21 Лютого 2017 11:33
Жителі села Прилуцьке готові до об’єднання з Луцьком і цей процес – майже «на фінішній прямій». В той час як Підгайці перфорують співпрацю, не говорячи про перспективу об’єднання найближчим часом.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Нагадаємо, Підгайцівська сільська рада вирішила ініціювати укладення угоди про співпрацю з Луцьком. Заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що міська рада вивчила пропозицію співпраці від Підгаєць. Зі слів посадовця, співпраця не потребуватиме таких коштів як у випадку з Прилуцьким. Мовляв, Підгайці - самодостатня сільрада, яка має великих платників податків. Проте, Луцьк в рамках співпраці може вирішити питання централізованого вивезення сміття, транспортну проблему та облаштувати ЦНАП. Попри ці переваги, жителі Підгаєць не поспішають об’єднуватись з Луцьком – мовляв, поки їх влаштовуватиме і співпраця.

Що стосується Прилуцького, то питання про об’єднання та вибори в новій громаді, зі слів Григоренка, – «на фінішній прямій». Тут селяни більше погоджуються на пропозицію об’єднання з Луцьком, хоча ще влітку 2016 року рішення депутатів сільради про об’єднання ветував сільський голова.

«Проте, на Прилуцьке потрібно більше зусиль і коштів, ніж на Підгайці», - підсумував Сергій Григоренко.

Зрештою, члени профільної комісії рекомендували сесії міськради надати згоду на організацію співробітництва з Підгайцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Підгайчанин Показати IP 21 Лютого 2017 12:32
В Підгайцях в людей запитували чи вони хочуть об'єднання з містом? Я там живу і про бажаючих об'єднатись не чув. Якийсь там Григоришин мені не показник. Нехай налагодить якісне перевезення для лучан - мешканців вул. Дубнівська. А то взявся за цю роботу, а результат получився раком. Позорище. Ще й хоче Підгайцями командувати. Тут таких своїх "талантів" вистачає! До побачення!
Підгайчанин до Підгайчанин Показати IP 21 Лютого 2017 12:38
Опечаточка: Григоришин читати як Сергій Григоренко
знаю Показати IP 21 Лютого 2017 15:24
може не варто більше красти семенюку в підгайцях через свого кума підприємця, особливо на бруківці та вивезенню піску, в луцьку красти не буде от тому просто "морозиться"
Анонім до знаю Показати IP 21 Лютого 2017 21:03
Через те що Семенюк краде , то треба об"єднуватись з Луцьком? Де логіка?! Ніби то луцькі красти не будуть ))) Погнати Семенюка від корита, обрати нового голову і контролювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus