USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Громадська Рада Луцька вимагає гарячої води

18 Серпня 2008 17:54
Громадська Рада при Луцькому міському голові під час засідання прийняла відкритий лист-звернення до прокурора Волинської області Андрія Гіля, в якому вимагає від прокуратури вжити заходів, аби відновити гаряче водопостачання 33-го та 40-го кварталів. Про це «Волинським Новинам» 18 серпня повідомили в управлінні інформаційної політики Луцької міської ради.
У відкритому листі йдеться: «Мешканці міста і бюджет Луцька своєчасно розраховуються за спожиті гарячу воду і тепло. Більше того, міська рада доплачує дотацію, яка обчислюється мільйонами гривень».
«Проте ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» всупереч Закону України «Про теплопостачання» та ухвалам господарського суду припинила подачу гарячої води через ДКП «Луцьктепло» мешканцям 33-го та 40-го мікрорайонів. Такі дії – груба зневага інтересів людей, злочинне приниження гідності лучан, які добросовісно оплачуть житлово-комунальні послуги», - стверджують автори звернення.
«Звертаємося до Вас із вимогою притягнути до відповідальності винних у таких злочинних діях і змусити усіх відповідальних осіб підприємства «Луцьктеплоенерго» негайно відновити гаряче водопостачання 33-го та 40-го мікрорайонів міста Луцька», - наголошують члени Громадської ради.
Довідково:
33-й і 40-й райони міста обслуговує ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яку очолює бізнесмен Олександр Кропива. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лихий Показати IP 18 Серпня 2008 17:57
А може варто влаштувати мітинг з вимогами до Кропиви?
Юзьо Показати IP 18 Серпня 2008 18:08
А може варто влаштувати мітинг під міською радою, щоб розрахувались з "Луцьктеплоенерго"?
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 19:46
А може прокуратурі варто розібратись із Шибою?
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 09:13
А може перейти на автономне теплопостачання. Бо якщо по-дибільному передали комунальне підприємство в приватні руки, то тепер немає чого дивуватись, що ці руки здеруть з міського бюджету і з лучан ТРИ ШКУРИ.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 09:33
Скільки народу в тій раді? чоловік 5 хоч є? Я проти Кропиви, але ж не такими дилетанськими методами з ним боротись. Шо там кому заборгував Кропива? Хоч один житель з ним має напряму договір на постачання води? хоч один житель заплатив йому за воду? от і не треба стрілки переводити. Докажіть шо всі гроші шо заплатили люди за воду, місто перерахувало кропиві, а потім будете мітинги піднімати
Конкретно Показати IP 19 Серпня 2008 11:28
Кропиві віддав пів Луцька Кривицький, де він зараз працює? Думайте панове, думайте!
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 11:55
Шиба через своїх пропагандистів з міської ради, які оплачуються між іншим міською громадою, і цілими днями те, що роблять - це сидять в інтернеті і захищають свого вождя, так от Шиба через них переводить стрілки на всіх, кого лише згадає. Один він ні при чому. Він заварив цю кашу, хай і розгрібає. А Кривицький? При Кривицькому за гарячу воду платили в три рази менше і перебоїв з подачою води не було. Тоді працювали, а зараз лише піаряться. Правда, крали як тоді, так і зараз. Ось у цьому спадковість влади непорушена.
Анонім Показати IP 25 Серпня 2008 18:32
Прикро за мешканців майже третини Луцька, які стали заручниками цього протистояння! Але, думаю, мітингами тут не допоможеш. А от на пана Кропиву давно пора знайти методи впливу, і тут вся надія на прокуратуру та правоохоронні органи!!! Це ж уже не перший рік тягнеться!!!...
Іван Залізний Показати IP 27 Вересня 2008 23:43
Відгомін війни, або чому у Луцьку не має гарячої води? 1942 рік, зима... Сталінград в облозі військ Манштейна і Паулюса. Продовольство та речі першої необхідності постачаються ночами по кризі через замерзше озеро. Про гарячу ванну і опалення було смішно й згадувати. Причини на то були тоді очевидні і безпрецедентні. 2008 рік, літо-осінь, Луцьк у вільній Україні. Ворогів вигнали 64 роки тому, а останні покинули її в ’91-му. На околицях міста не помічено жодного ворожого солдата. Але лучани на початку ХХІ століття, живучи в центрі Європи, лишаються без належного забезпечення гарячою водою. Населення справно платить податки (як це модно говорити у США). В тому числі і за комунальні послуги. А раціанальний розподіл цих коштів лежить на плечах наших слуг – чиновників. Про це останні, чомусь призабули. Так ось, наші слуги повинні вчасно і якісно виконувати свої обов’язки перед панством. На те вони в кабінетах штани протирають і гроші отримують від тих же платниців податків, тобто нас з вами. А прикривати свою безвідповідальність і некомпетентність відмовками про непроплату – це низько. Людей не повинні хвилювати ці питання. Бо вони свою частину угоди виконали, заплативши за надані послуги. Тому, усі, причетні до подачі гарячої води і опалення в домівки просто зобов’язані забезпечити населення наданням якісних і вчасних послуг. І жодні відмовки про якісь-там непроплати чи недоплати з будь-чиєї сторони смішно й озвучувати. В обов’язки мера Луцька входить насамперед те, щоб люди, які його обрали вчасно були забезпечені теплом і гарячою водою, а також іншими суспільними благами. Йому є над чим працювати, а не піаритись перед виборами. Пропонується зробити: 1) Відновити подачу гарячої води населенню м. Луцька. 2) Зменшити оплату за гарячу воду з моменту її відновлення на ту кількість днів, протягом яких населення було без послуги. 3) Залучити до вирішення питання найвищі інстанції держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus