USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Громадські роботи для сільських мешканців Старовижівщини є єдиним способом отримання оплачуваної роботи

22 Жовтня 2008 12:16
Старовижівським  РЦЗ спільно із  районною радою та райдержадміністрацією проведено засідання «круглого столу» з питань організації оплачуваних громадських робіт в сучасних умовах, – повідомляють 22 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний центр зайнятості, у ньому брали участь вісімнадцять із двадцяти керівників територіальних громад району. Лідери місцевого самоврядування Старовижівщини схвально оцінили зміни, внесені у порядок організації та проведення оплачуваних  громадських робіт Постановою Кабміну №  839 від 10 вересня цього року. З документом їх ознайомила заступник директора центру зайнятості Галина Сміла.
Відбулася жвава дискусія щодо більш повного використання нових можливостей для залучення безробітних до суспільно корисної праці. Намічено низку конкретних заходів як до завершення поточного року, так і на перспективу.
Керівники сільських рад вирішили вже до кінця жовтня узгодити з центром зайнятості перелік таких об’єктів на 2009 рік.
Упродовж 2008 року Старовижівським районним центром зайнятості укладено 146 договорів на проведення громадських робіт, за якими працювало 413 безробітних (у тому числі у жовтні – 41 безробітний).
Статистика засвідчує, що громадські роботи для багатьох сільських мешканців є єдиним способом отримання хоч тимчасової, але оплачуваної роботи, принести користь селу, в якому живеш. Сільські голови – лідери місцевих самоврядних громад – схвально оцінили діяльність служби зайнятості у соціальному розвитку району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus