USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Громадяни Конго до футбольного клубу Європи не потрапили. Через волинських прикордонників

7 Вересня 2009 13:05
У пункті пропуску«Ягодин залізнична станція», що на Волині, у ніч на 5 вересня під час здійснення прикордонного контролю пасажирського потягу сполученням «Київ-Варшава» прикордонники виявили двох осіб негроїдної раси. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський, під час контролю один із цих пасажирів дуже занепокоєно себе поводив при спілкуванні з прикордонниками, а для перевірки вони пред’явили паспорти громадян Франції.
 
Після поглибленого технічного дослідження документів охоронці кордону встановили, що один із паспортів його пред’явнику взагалі не належить, тобто є чужим та вдало підібраним по фото, а другий – є частково підробленим: вклеєне чуже фото, виправлені ім’я, дата народження, зріст.
 
Цих громадян затримали в адміністративному порядку для встановлення особи, обставин отримання документів та законності перебування на території України.
Відомо тільки, що один із затриманих є 25-річним громадянином Конго, наразі навчається в Київському університеті імені Тараса Шевченка.
 
З його слів, дуже добре грає в футбол та одного разу погодився на пропозицію невідомого спостерігача за грою влаштуватися в один із відомих європейських футбольних клубів. За 2,5 тисячі євро невідомий «вболівальник» запропонував йому незаконно перетнути кордон по чужому паспорту та дістатися до Парижу, де і очікує його футбольна слава. Роль та місце попутника горе-футболіста в цій схемі вивчають оперативні підрозділи Луцького прикордонного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus