USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Гройсман порадив усім членам НАЗК звільнитися

29 Березня 2017 13:44
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні у середу, 29 березня, порадив усім членам Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) написати заяви про відставку через проблеми в роботі реєстру електронних декларацій. Про це інформує Тyzhden.ua.

«Я вам раджу сьогодні всім зібратися і написати заяви про відставку», - заявив Гройсман. Прем'єр уточнив, що йдеться про членів НАЗК.

Перед цим Гройсман розкритикував роботу голови НАЗК Наталії Корчак через неможливість налагодити роботу реєстру.

Натомість глава НАПКА зазначила, що зараз чиниться тиск на агентство і заявила, що «провини агентства в тому, що не працює сайт немає». Та заявила, що відповідальним за роботу реєстру є ДП «Українські спеціальні системи».Також, за її словами, сайт з електронними деклараціями запрацював вже сьогодні вночі.

Крім того, Корчак запевнила, що ті, хто не встиг подати декларацію через технічні проблеми, не зазнають адмінстягнення.

Разом з тим, як повідомляє Бізнес портал, Наталія Корчак заявила журналістам про відмову йти у відставку після критики на засіданні Кабміну.

«Не піду я у відставку, з чого я повинна йти у відставку? Це не питання грошей, так як ці нерви, які кладуться на цю систему, вони не варті цих грошей. Ці гроші, - це те, що перераховується в межах тих коштів, які вказані в законі. Питання не в цьому, питання в іншому, є просто небажання, щоб наш орган працював », - заявила Корчак.

Нагадаємо, реєстр e-декларацій в Україні не працює вже тиждень. У НАЗК цю ситуацію назвали вибухонебезпечною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 29 Березня 2017 14:20
Ці комсомольсько-олігархічні "понти"гройсманенка виходять за межі розумного.Яке ти маєш відношення до НАЗК,НАБУ,САП.Може вже пора туди-в Вінницю,хоча кому ти там потрібен,базарний торгаш.Всі діти вчаться в Вінниці?Ото ж бо!!!
Zorro Показати IP 29 Березня 2017 14:26
вносьте зміни в закон і продовжуйте термін здачі декларацій....потім собі з'ясуєте, хто там винний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus