USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Грози, град та прохолодні ночі: на Волинь прямує холодний атмосферний фронт

25 Липня 2022 17:27
У найближчі дні погодні умови на Волині будуть змінними: від спекотних днів до дещо прохолодних та дощових. Такі коливання зумовлені проходженням територією області холодного атмосферного фронту.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк.

Зі слів метеоролога, у вівторок, 26 липня, на Волині прогнозують досить спекотну погоду:

«На території області та у Луцьку буде переважно без опадів і спекотно. Вдень місцями гроза. Температурний режим триматиметься у діапазоні +30-32 градусів за Цельсієм».

У Луцьку в цей день обіцяють мінливу хмарність. Без істотних опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі сягне 12-14 градусів тепла, вдень – 28-30 градусів.

Натомість у середу, 27 липня, на Волині буде більш прохолодно.

«27 липня територію області перетинатиме холодний атмосферний фронт. Зазвичай під час проходження таких фронтів спостерігаються дощі, подекуди грози і навіть град. Температурні показники коливатимуться у межах +25...26 градусів за Цельсієм удень і +12…17 градусів уночі. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду», – інформує синоптик.

Таку ж температура повітря, як 27 липня, обіцяють і у четвер, 28 липня. Подекуди можливий невеликий слабкий дощ.

«Після проходження холодних атмоферних фронтів очікують прохолодніші ночі. Ніч з 25 на 26 липня буде ще тепла, у межах 15-16 градусів вище нуля, а ось протягом наступних ночей вона дещо знизиться до 13-15 градусів тепла», – акцентує Світлана Дриганюк.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus