USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грибний сезон на Волині – у розпалі

13 Вересня 2014 14:20
Біля села Буцин Старовижівського району торги йдуть просто над трасою.

Варто було дощику пройти і сонцю блиснути, як людей у лісі стало, наче грибів після дощу. Це й не дивно: кожен, хто удосвіта не полінується гайнути на природу, в обід уже матиме повні кошики дарів лісу, - інформує Волинська газета.

– Збираємо стільки, що і додому маємо, і на продаж вистачає, – розповідають селяни, які стоять на трасі Ковель-Камінь-Каширський.

Доки ми оглядаємо гриби, нюхаємо та прицінюємося, пенсіонерка із села Буцин каже: стоїть із 11-ої ранку (а це вже п’ять годин), однак торги не вельми хороші.

Тож аби підняти бабусі настрій, а заодно «прайси» дізнатися, дістаємо гаманця.

– Беріть! Не пошкодуєте! – зраділа жінка. – Відро білих (п’ятилітрове) віддам за 80 гривень, красноголовці – за 50. А як грошей не маєте, візьміть лисички (десятка за літрову банку). У супчик наші хазяйки люблять рижики додавати. Дуже хвалять багнючки: за смаком схожі на білі, але дешевші.

Доки журналіст ціни записував, водій видання купив відеречко польських. Згодом (коли бабця ціну на 10 гривень опустила) спокусився на багнючки. Але перевірити, чи дійсно така смачна розрекламована новинка, не пощастило. Бо з цілої торби багнючків зміг відшукати хіба з вісім нечервивих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
грибник Показати IP 13 Вересня 2014 17:15
Эх, люблю я Луцк!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus