USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Грип плюс вибори дорівнює Тимошенко на Волині. ОГЛЯД ПРЕСИ

12 Листопада 2009 18:30
На сторінках волинських газет цього тижня «топові» теми не змінилися -  грип і вибори. Правда, через ці дві причини у волинських газетярів з’явився цього тижня й третій «топ» - візит Юлії Тимошенко на Волинь. До вашої уваги – огляд сьогоднішньої преси він «Волинських новин».
Очевидні  фаворити газетних шпальт – Сергій Тігіпко, Арсеній Яценюк та Віктор Ющенко. «Нам потрібно оздоровити систему охорони здоров’я» - мислить на злобу дня зі сторінок «Віче-інформ» і «Вісника + К» Сегій Тігіпко. «Час винести чорнозем з чорного ринку» - каже він на шпальтах традиційно популярної серед селян «Волині-нової».
Яценюк – той глобальніший. «Я вважаю себе людиною Української держави» - «дивує» він читачів одним махом і матеріалом відразу у трьох волинських виданнях.
Діючий Президент, як і личить першій особі, розповідає про себе не сам. За нього пишуть журналісти-аналітики. «Попри критиканство з боку політичних опонентів цифри статистики свідчать: він є найуспішнішим президентом за роки української незалежності» - пише Роман Степаненко у «Віснику + К». «У змаганні з бігу між Хрущовим і Кеннеді Хрущов зайняв друге місце, а Кеннеді – передостаннє» (з радянського анекдота).
А ще – обережно з заголовками. УБИВ ВАГІТНУ ДРУЖИНУ. ЗЛЕТ І ПАДІННЯ АРСЕНІЯ ЯЦЕНЮКА - лякає 10-та сторінка «Віча-інформ». І далі: ВОДІЯ-ВБИВЦЮ РЯТУЮТЬ ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. Відразу заспокоюємо: це - заголовки різних матеріалів. З пані Яценюк, як і з водійськими правами Арсенія Петровича все гаразд.
А «Вісник+К» «підставив» Павла Зіброва. Той у заголовку інтерв’ю переконує читачів, що «Агітувати за гроші – це все-одно, що переспати з некоханою жінкою». Тут же, внизу сторінки Сергій Тігіпко «по-кандидатському» клопочеться про охорону здоров’я. Певно, задумай Тігіпко агітконцерти на свою підтримку, Зібровим на них і не пахло б…
Жодне з видань не оминуло увагою візит української прем’єрки на грипуючу Волинь:  «Грип з фінансовими ускладненнями» («Волинь-нова»), «У лікарнях мають бути державні аптеки» («Вісник+К»), «Тимошенко у Луцьку: виплатимо вчителям законні, а лікарям понаднормові» («Сім’я і дім»), «Юлія Тимошенко у Луцьку розповіла про проблеми у медицині» («Відомості.ua»). Цитуючи «леді Ю», газетярі пишуть, що загроза грипу на Україні ще не минула, незважаючи на спад епідемії.
І знову вирізнилася «Віче-інформ». Автор матеріалу-дайджеста «Грип прем’єрської мутації» взяв і порівняв сьогоднішню епідемію грипу з …Чорнобильською катастрофою. Аналогії у невідомого автора прості, як двері: у 1986 влада вивела людей на демонстрацію у радіаційному Києві, а у 2009 – звезла на Майдан, аби висунути Тимошенко кандидатом. Це ж як вони ще про «прекрасну інфекцію» не згадали – для повної хохми…
Євген Хотимчук у «Віснику+К» опублікував цілий «репортаж з лікарняного ліжка» «Нарешті побачив своїми очима знаменитий «Таміфлю». Його видають по списку прямо в руки. Причому маєш випити при медсестрі» - ділиться автор власним досвідом «грипування» і розповідає про атмосферу, яка панує у пульмонологічному відділенні Луцької міської клінічної лікарні.
 «На горіхи» дісталося луцькій владі за подорожчання тарифів на проїзд у міському транспорті. «Ще одну ведмежу послугу лучани отримали від Богдана Шиби» - пишуть «Відомості.ua». І пояснюють міським чиновникам, що не тарифи треба підвищувати, а керівників поміняти, штати не роздувати, техніку в лізинг не брати і адресну допомогу пільговикам дати.  «Ймовірно, що за кілька місяців ми будемо говорити про банкрутство Луцького підприємствоа електротранспорту» - схоже, «Відомості.ua» не вірять, що у міськраді хтось до їх порад дослухається…
А от «Вісник+К» оптимістичніший. Він розповів про винахідливого лучанина Валерія Некрасова, який проблему енергоощадження вирішив за допомогою електричних лампочок, обгорнутих жерстю. І заодно довів користь лінощів. «Мене скоротили на роботі. Лежачи на дивані у холодній кімнаті, я розмірковував про кризу. Згадав свій примітивний обігрівач [якось у селі Валерій засунув електролампочку у 5-літрову консерву і побачив, що бляшанка непогано гріється – «ВН»]. Того ж дня виготовив такий самий…». Апарат з кількома лампочками нагріває повітря у спальні площею у 30 квадратних метрів до 20 градусів за Цельсієм, - стверджує газета.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 12 Листопада 2009 21:09
Юля на шпальтах всіх газет!!! Лідер в усьому!!!
Українець Показати IP 12 Листопада 2009 22:27
Як на мене,то цього тижня новин практично нема.Так,пережовують бурхливі події початку епідемії грипу,і трохи там вбив,збив,зарізав.
Кицька Показати IP 12 Листопада 2009 22:32
Від цієї Юлі більше шуму ніж користі....
Нюша Показати IP 13 Листопада 2009 10:10
Шум роблять,такі як ви,а від Юлі тільки користь!!!ВОНА працювала,працює і буде працювати!!!
Читач Показати IP 13 Листопада 2009 10:37
А про кого ж іще писати як не про Тимошенко?
вого КРОК Показати IP 13 Листопада 2009 13:24
Сльози заважають писати!!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus