USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грицюк каже, що боротиметься «за місце під сонцем»

13 Травня 2010 13:14
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк буде «боротися за місце під сонцем», якщо новостворена пропрезидентська депутатська група «Волинські ініціативи» ініціюватиме його відсторонення з посади.

Про це Анатолій Грицюк заявив під час звітної прес-конференції 13 травня.

Нагадаємо, 7 травня була створена на сесії облради депутатська група «Волинські ініціативи», яку очолив голова Волинської облдержадміністрації, депутат облради Борис Клімчук. До групи увійшов «регіонал» Олександр Башкаленко та ще 16 членів різних політичних сил.

У зв’язку з цим з’явилася думка , що формування пропрезидентської більшості в облраді закінчиться заміною голови ради на людину, лояльну до політики Віктора Януковича.

Грицюк заявив, що якщо хтось зацікавлений в тому, аби відсторонити його із займаної посади – «то буде це робити». «Ніхто мені легкого життя в облраді не буде створювати», - сказав голова облради.

Він також пояснив, що всередині БЮТу нині є проблеми. «Бютівці не завжди щирі у виконанні домовленостей, які приймають на засіданні депутатських фракцій. Але це внутрішні питання. Думаю, що ми їх вирішимо», - повідомив Грицюк.

Голова облради прокоментував і нещодавнє звернення журналістів щодо можливого тиску на медійників з боку місцевої влади. Він сказав, що не забороняв журналістам бути присутнім на засіданні робочих комісій.

«Я що адвокат Клімчука? Я що маю коментувати Клімчукову точку зору?». Грицюк обурився, що його ім’я вказали у зверненні і сказав, що журналістам частіше треба підтримувати позитивні ініціативи облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
петро Показати IP 13 Травня 2010 13:42
«Я що адвокат Клімчука? Я що маю коментувати Клімчукову точку зору?». А що вже наступили Грицюкові на хвоста? Вже дружба з Клімчуком закінчилась?
Депутат Показати IP 14 Травня 2010 00:02
Він також пояснив, що всередині БЮТу нині є проблеми. «Бютівці не завжди щирі у виконанні домовленостей, які приймають на засіданні депутатських фракцій. Але це внутрішні питання. Думаю, що ми їх вирішимо», - повідомив Грицюк.--- Та у вас там завжди проблеми...В РЕГІОНАХ сильна і стабільна команда, а БЮтіВЦІ, як стадо від одного корита до іншого бігають...
Н.Малімон Показати IP 14 Травня 2010 11:13
А все таки любі друзі-журналюги, які підписалися під зверненням на адресу Клімчука і Грицюка так і не вибачилися перед останнім, котрий ніяким боком не був причетний до висловлювань голови ОДА. Боягузи?..
VSC Показати IP 14 Травня 2010 17:20
Местные бизнесюки ничем не лучше киевских. А что можно было ожидать. Когда-то все крутились вокруг СДПУо, потом НУНС, БЮТ, а теперь приперла новая сила - бульдозер ПРдонов. И вся мишпуха побежала на поклон. У них оправдание, они свой бизнес защищают. А кто защитит нас - простых людей? Кому мы доверяем депутатские мандаты? Гнать их всех поганой метлой, независимо от цвета флага. Хотя какой цвет флага у этих лавочников и барыг, они станут под любой. На носу местные выборы, только вот из кого выбирать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus