USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грицюк каже, що депутати проголосували, бо не зрозуміли

26 Травня 2011 16:45
Депутат Волинської обласної ради, голова фракції ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк заявив, що рішення ліквідувати комунальне підприємство «Волиньоблагроліс» облрада прийняла обманним шляхом, бо депутати не до кінця розуміли, за що вони голосують.

Про це Грицюк заявив на прес-конференції – пише . ВІП.

Нагадаємо, сесія облради 26 травня ліквідувала комунальне підприємство «Волинське обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Волиньоблагроліс».

Грицюк заявив, що рішення ліквідувати комунальне підприємство «Волиньоблагроліс» облрада прийняла обманним шляхом, бо депутати не до кінця розуміли, за що вони голосують.

Він заявив, що це була спрямована акція голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука з метою забрати ліси. «Це йде цинічне знищення підприємства», - впевнений Анатолій Грицюк.

Як пояснила пізніше депутат Валентина Блінова, рішення не мали права взагалі вносити на розгляд повторно – сьогодні було продовження сесії, а під час попереднього пленарного засідання питання не набрало необхідної кількості голосів.

Натомість голова Волинської облради Володимир Войтович повідомив Грицюку, що рішення по ліквідації підприємства прийняте. «Нас поставили перед фактом, що рішення пройшло», - розповів голова обласної організації «Батьківщина».

Тому «білосердечні» подаватимуть до суду, щоб опротестувати рішення про ліквідацію комунального підприємства. «Ми ще раз і ще раз будемо звертатись до прокурора, щоб він захистив трудові права працівників», - заявив Грицюк.

Своєю чергою Валентина Блінова розповіла, що їй після сесії погрожував Богдан Колісник, оскільки вона неодноразово писала матеріали на захист КП «Волиньоблагроліс».

«Сьогодні після сесії Богдан Іванович Колісник, начальник управління лісового, мисливського господарства, підійшов до мене і погрожував. Сказав: «забудьте прізвище Колісник». Я вважаю, що це є перешкоджанням у моїй журналістській і депутатській діяльності», - розповіла вона.

«Буду звертатися у прокуратуру, щоб захистили мої законні права як депутата, як журналіста. І хочу офіційно заявити, якщо зі мною щось станеться…Щоб всі знали, звідки і на кого може впасти тінь підозри», - наголосила Валентина Блінова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Givi Показати IP 26 Травня 2011 17:10
Ліс у Колісників у придорожній смузі. Дальше одна видимість...А апетити немалі. Знає,пан губернатор,чому потурає.
Mira Показати IP 26 Травня 2011 17:12
Що вже говорити про простих людей, коли депутатів обводять круг пальця...
лісокрад Показати IP 26 Травня 2011 18:30
«Буду звертатися у прокуратуру, щоб захистили мої законні права як депутата, як журналіста. І хочу офіційно заявити, якщо зі мною щось станеться…Щоб всі знали, звідки і на кого може впасти тінь підозри», - наголосила Валентина Блінова. Блінова, не бійся. Ти ще нічого не написала, а вже штани мокрі. Все буде хокей. Не набивай собі ціну, будь нормальною дєвочкою. А то поїдеш в ліс, вкусить тебе малярійний комар, спухне попа, а Колісник буде винен.
Депутат Показати IP 26 Травня 2011 19:06
На жаль, а можливо, на щастя, депутати простіші за простих людей в найгіршому розумінні цього слова.
Луно Показати IP 26 Травня 2011 22:53
А вам не здається, що лучани дебіли? Бо вони шукають проблеми у якійсь невідомій Мартиросян, котрій присвячені цілі сторінки інтернету, а не знати хто такий Колісник?
марко Показати IP 27 Травня 2011 06:06
Лісокраде, не будь такий хитрий. Дерева інді падають й на автостраду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus