USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк каже, що Янукович чекає «президентства на таці»

21 Жовтня 2009 12:24
Лідер української опозиції Віктор Янукович відмовився від спроб добитися відставки діючого уряду, оскільки це додасть йому непотрібної і небажаної відповідальності – вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.
«Янукович уже відрікся від планів змістити діючий уряд. Адже сьогодні він боїться відповідальності – потрібно буде утворювати нову коаліцію, призначати новий уряд і брати на себе відповідальність» - вважає голова Волиньради.
«Янукович втомився й чекає, що президентство принесуть йому на таці. І він, нарешті, матиме спокій, шану й заживе в привласненій державній резиденції.
«Тому, розмови про відставку уряду будуть, але реалізація такого сценарію малоймовірна. Для цього необхідна єдність у самій Партії регіонів, наявність волі й відповідальності в лідера а також  довіра з партнерами майбутньої коаліції» - каже Грицюк.
«Про внутрішню ситуацію в ПР сказано й написано багато – партія розколота на кілька груп. Партнерські стосунки між ПР і Секретаріатом Президента існують, але в їхній основі лежить не дружба й симпатія, а неприязнь до Тимошенко й страх її перемоги» - каже Анатолій Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus