USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк каже, що Янукович працює на Тимошенко

16 Вересня 2009 14:36

«Партія регіонів сама робить все можливе, щоби єдиним працездатним органом в країні залишався уряд», – так прокоментував голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк той факт, що Партія Регіонів продовжує блокувати парламент з вимогою проголосувати законопроект про підвищення соціальних стандартів. 
«З Януковича ніколи не вийде Президента. Він досі не вивчив простої істини, що система управління державою, кожен державний орган може працювати лише на законній, легальній, економічно, політично, соціально і юридично обґрунтованій основі. Янукович і його колеги не мають уявлення про принципи державної політики, про державні інтереси і про відповідальність за добробут суспільства на 5, 10, 25 років наперед.
Відповідальні політики не блокували б Верховну Раду, а, навпаки, вимагали б чи не цілодобової роботи всіх депутатів, залучення фахівців для пошуку і ефективного використання усього, що б покращувало життя громадян.
Насправді мета «януковичівців» проста – вкрай дестабілізувати ситуацію в країні, щоби потім представити себе месіями, які прийшли врятувати Україну», – каже Анатолій Грицюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus