USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк поширює чутки про Клімчука

17 Березня 2011 19:57
«Чутками» про те, що волинський губернатор піде у відставку чи на нову дипломатичну посаду, поділився 17 березня з журналістами депутат Волинської обласної ради, очільник обласного осередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.

Депутат розповів – областю ширяться чутки про те, що Волинську облдержадміністрацію невдовзі очолить нова людина.

«Я вже чув такі слухи, що Борис Петрович (Борис Клімчук – голова Волинської ОДА, «ВН») скоро піде послом в одну з віддалених країн. Ну, побачим», – поділився він.

Тут же Грицюк зазначив, що негативно оцінює роботу очільника області.

«Стиль і методи його роботи не схвалюю… Але цінити його роботу, безперечно, буде президент. Ну, а відставка – це вдалий і хороший варіант. Тому що, повірте, він, на мою думку, не той господарник, який для Волині принесе благо», – висловився Грицюк.

Він каже, що найбільше його невдоволення стосується «складного» обласного бюджету. Грицюк стверджує, що цьогоріч обласна казна поступається бюджетам, які були протягом тих років, коли він працював головою облради.

«Сьогоднішній бюджет – це практично каса виплати заробітної плати. Там дійсно закладені, хоча й не в повному об’ємі, кошти на заробітну плату на захищені статті, а для якогось капітального розвитку немає», – переконує він.

«Борис Петрович вміє маніпулювати цифрами, розказувати, що Волинь в промисловому виробництві розвивається дуже солідно. На автозаводі закрутять п’ять болтів, на моторі – два болти, і вже починають кричати, що промисловість нашого краю має рентабельність порядка понад 20%», – міркує він.

«А ви бачите, що сьогодні скорочуються робітничі професії на нашому автозаводі. Йде скорочення і на інших промислових підприємствах. Тому динаміки росту немає», – додав «тимошенківець».

Грицюк переконаний, що 109%, на які виконали бюджет області за перший квартал нинішнього року, за попередніми підрахунками, не дасть можливості при коригуванні бюджету знайти додаткові кошти на будівництво шкіл, садочків, лікарень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Х-фактор Показати IP 17 Березня 2011 20:48
«Борис Петрович вміє маніпулювати цифрами, розказувати ...що промисловість нашого краю має рентабельність порядка понад 20%» Це вже Грицюк загнув. Краще за Юльку, Кирильчука і Грицюка маніпулювати не тільки цифрами, але й мізками електорату не вміє ніхто - це факт перевірений останнім десятиліттям. Грицюку,мабуть, шапка в голову тисне і він забув, як Київський майдан під час його головування будяками заріс. Крім цих бурянів, нічого про Грицюка за 5 років і згадати. Не так давно Грицюк розпустив брехню про те, що новим прокурором Волині призначено Франтовського М.М. Це брехун ще той.
гол Показати IP 17 Березня 2011 22:26
Бери шинель іди додому.Великий кінець маленького і амбітного Адольфика Петрмана Грицьфедмана і кособютої гвардії.
дідо Показати IP 18 Березня 2011 06:10
шо Грицюк, шо Клімчук...два черевики пара... совково-колгоспні вискочки... ПРіБЮТ є бідою для Волині та всієї України.
Показати IP 18 Березня 2011 09:22
На автозаводі закрутять п’ять болтів, на моторі – два болти - а вистатило б одного гвинтика, закрученого в мізки "великому вождю тимошенківців". Нема чим зайнятися - вали село піднімати! Чутки він розпускає.. Соплі розпустив.
NFK Показати IP 18 Березня 2011 10:20
"День выбоорв" фильм ...есть мнениен, что вряд ли действующий губернатор продолжит карьеру в этой области. - А куда он денется? - А куда там мы его отпрвавляем? - А он послом уезжает. В Тунис. - А почему в Тунис? - Ну, а куда ж его?))) Грицюк фільм подивився і вирішив діяти ))) Клоун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus