USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Грицюк стверджує, що погоджувався викупити спортбазу в Дачному

8 Жовтня 2008 09:27
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час прес-конференції розповів, що він пропонував голові ради федерації профспілок області Івану Карпомизу викупити спортивну базу в селі Дачне Ківерцівського району, – інформує 7 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Грицюк стверджує, що він не мав особливого бажання втручатися у ситуацію навколо спортивної бази в Дачному, оскільки він вже сварився з профспілками за багато інших об’єктів. Голова Волиньради свого часу відправляв листа щодо цих проблемних питань профспілкового майна голові Федерації професійних спілок України, проте «прийшла лише відписка».
 
Тому Анатолій Грицюк звернувся до спортивної громадськості, тренерів, щоб саме вони підняли питання про базу в селі Дачне Ківерцівського району.
 
За твердженням голови Волинської облради, розмова щодо бази у Дачному з Іваном Карпомизом (головою ради ФПУ області – «ВН») у нього була. Пан Грицюк пропонував викупити в обласну комунальну власність цей об’єкт. Коли пан Карпомиз назвав ціну – 4 мільйони гривень, то Анатолій Грицюк згодився за умови, що 2 мільйони виплачуються одразу, а решта – пізніше. За твердженням керівника обласної ради, це може підтвердити голова ОДА Микола Романюк, який був присутній під час цієї розмови.

Довідково:

«Я не бачу бажання голови Волинської облради Анатолія Грицюка купити базу в Дачному. А просто віддати, щоб її потім продали, як басейн, не можу», – сказав голова ради федерації профспілок Волині Іван Карпомиз, коментуючи ситуацію навколо продажу спортивної бази у селі Дачне Ківерцівського району.

Голова ради федерації профспілок Волині переконував, що повернення бази у Дачному у комунальну власність залежить винятково від голови Волинської облради Анатолія Грицюка, який наразі «не хоче платити за неї». Сам пан Карпомиз, із його слів, пропонував голові Волиньради два варіанти виходу із ситуації: або забрати спорткомплекс у Дачному в  обмін на санаторій «Пролісок», або купити цю базу в профспілок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus