USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк у партії – без конкурентів

29 Лютого 2012 09:33
Анатолій Грицюк - єдиний кандидат на посаду голови Волинської облорганізації ВО «Батьківщина» під час найближчої звітно-виборчої конференції біло-сердечних.

Про це він заявив під час прес-конференції 28 лютого.

За словами Грицюка, в усіх 20 районних та міських партійних організаціях «Батьківщини» на Волині відбулись звітно-виборні конференції. Після їх проведення стало зрозуміло, що у партії працюють небайдужі люди. «Визначили стратегічні завдання на майбутнє у розрізі парламентських виборів. Також детально обговорили роботу наших депутатських фракцій в місцевих радах», - розповів він.

Грицюк також розповів, що 4 березня у Луцьку відбудеться звітно-виборна конференція обласної партійної організації. Там, зокрема, обиратимуть голову волинського осередку політичної сили. Втім, як стверджує «тимошенківець», претендентів на цю посаду, крім нього, немає.

«Я не ідеалізую себе на посаді голови обласної партійної організації. На жаль, багато задуманого не вдалося здійснити», - сказав політик.

Також Грицюк додав, що нині волиняни бояться офіційно підтримувати «Батьківщину».

«Сьогодні деякі керівники нашої області роблять через певних, можна сказати, «кротів», все для того, щоб мене дискредитувати в очах моїх однопартійців. Пишуть всілякі дурниці, дезінформують у містах і районах», - зізнався опозиціонер.

Також Анатолій Грицюк невдоволений роботою нинішнього Президента України Віктора Януковича. Так, політик дав оцінку другій річниці роботи глави держави. На думку політика, за два роки президентства Янукович продемонстрував, що не в змозі керувати такою великою та потужною країною.

Грицюк переконаний, що політика нинішнього керівника держави веде країну до дефолту. «Чотири українці з п’яти живуть за межею бідності», - стверджує він.

Також «тимошенківець» переконаний, що міжнародна політика Януковича перетворилась на міжнародну «ізоляцію». Мовляв, від України відвернулись і Європа, і Росія. Окрім того, політику українського уряду Грицюк назвав «україножерством», оскільки простежується тенденція масового знищення всього українського.

Насамкінець Анатолій Грицюк від імені обласного осередку «Батьківщини» порадив Віктору Януковичу подати у відставку. Позаяк, так він перестане «знущатися і з себе, і з усього українського народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Всезнайко Показати IP 29 Лютого 2012 09:47
Прямо як "звезда"...
порадник Показати IP 29 Лютого 2012 09:53
Я би порадив б...ій. ненажерливій ... Грицюку залишити свої популістські поради при собі, а йти порати ті гектари, які він "прихватизував під Луцьком, будучи головою Волиньради. БЮТ - це банда, яку, Богу дякувати, відігнали від корита. Прості люди це добре зрозуміли.
порадник Показати IP 29 Лютого 2012 10:13
А чим епітети "брехливий" і "ненажерливий" не сподобались пану модератору? Зробіть інтерактивне опитування та пересвідчитеся самі)))
Анна Хервам Показати IP 29 Лютого 2012 10:15
Анатолій Грицюк порадив Віктору Януковичу подати у відставку. Віктор Янукович порадив Анатолію Грицюку [censored]
Для ПОРАДНИКА Показати IP 29 Лютого 2012 10:20
Люди безутішні, коли їх обманюють вороги чи зраджують друзі, але вони нерідко відчувають задоволення, коли обманюють або зраджують себе самі. (Ф Ларошфуко)
простопоц-антибют Показати IP 29 Лютого 2012 10:35
"Також Грицюк додав, що нині волиняни бояться офіційно підтримувати «Батьківщину»." СМІХ ТА Й ГОДІ ! ХАЙ ЗА ЦЕ ПОДЯКУЄ ДІДУ КИРИЛЬЧУКУ , ЯКИЙ У 2005-2006 РОЦІ ПОРОЗГАНЯВ З ПАРТІЇ В РАЙОННИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ ТИХ , ХТО СТВОРИВ "БАТЬКІВЩИНУ" ЩЕ У 2000 РОЦІ! В ЛУЦЬКУ ВИГНАВ ВІКТОРОВА , В К-КАШИРСЬКУ ---- КОЗІКА , В КОВЕЛІ ---- ФІЛЮКА , В РОЖИЩЕ --- МАРЮКА І ТАК ДАЛІ .. НАТОМІСТЬ НАБРАЛИ ДІЙСНО "ДОСТОЙНИХ" Х.О.Л.У.Ї.В ТА ДУПО-ЛИЗІВ , ЯКІ ЗАРАЗ "П0УКНУТИ" ЮОЯТЬСЯ ПРОТИ ВЛАДИ РИГІОНАЛІВ . В К-КАШИРСЬКУ БЮТОВЕЦЬ ДМИТРУК , ЩО ПРИ ДОПОМОЗІ ЧЕЧОТКИ ЗМІСТИВ КОЗІКА, НИНІ НА СЕСІЯХ РАЙРАДИ УСПІШНО ГОЛСУЄ З РИГІОНАЛАМИ , БО БОЇТЬСЯ ЩО РИГІОНАЛИ ВИЖЕНУТЬ ЙОГО З РАЙРАДИ..ТАК ЩО ГРИЦЮКУ --- ГРИЦЮКОВЕ!
простопоц-антибют Показати IP 29 Лютого 2012 10:47
В СТАРІЙ ВИЖВІ "ВІРНОПІДДАНИЙ" БЮТІВЕЦЬ СМІЛИЙ --- ВЖЕ КЛИЧКОВИЙ "УДАРНИК".. ХАЙ ЖИВЕ ПАРТІЯ РИГІОНІВ, ЩО ПРЕСУЄ І РОЗПОРОШУЄ ВОЛИНСЬКИЙ БЮТ!
дідо Показати IP 29 Лютого 2012 12:34
БЮТ треба заборонити разом з комуністами.
Хара Показати IP 29 Лютого 2012 12:46
Так як краде ПР то не крав ніхто. Я БЮТ підтримую, але не особисто Грицюка, в якого руки так і чухаються, щоб накрасти собі побільше. Тому не розумний вибір висунути цього кандидата, буду голосувати за Яценюка.
група "За здоров’я!" Показати IP 29 Лютого 2012 13:28
Не висувайте цього кабана в депутати, бо нам рука не повернеться за нього, хапугу голосувати.
ШИБА Показати IP 29 Лютого 2012 19:34
ТОЛЯН ми стобою ....ура!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus