USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Будинок у Луцьку – досі без тепла

3 Листопада 2014 11:14
У Луцьку досі лишається багатоквартирний будинок, який не опалюється.

Про це під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 листопада повідомив начальник департаменту житлово-комунального господарства ОДА Володимир Банада.

З його слів, тепло подано практично в усі домівки, установи та організації. Так, у п’ятницю тепло подали в школу №21 у Луцьку та два житлові будинки на вулиці Шевченка, де, втім, існують технічні питання з заповітренням мереж. Єдиний об’єкт на теренах області, що досі лишається без тепла – будинок на вулиці Градний узвіз, де є 8 квартир, і мешканці однієї категорично відмовилися переходити на індивідуальне опалення. Роботи із переобладнання будинку «Волиньгаз», зі слів Володимира Банади, починатиме вже завтра.

Також до 15 грудня планують освоїти кошти у розмірі 12,1 мільйона гривень, передбачені для заміщення природного газу. На заміщення газу перевели 13 об’єктів бюджетної сфери області та 6 об’єктів теплокомуненергетики.

Досі існує проблема в Іваничівському районі, де школа-інтернат почала отримувати тепло, але отримане завдяки газу, а не твердому паливу. Директор закладу поки відмовляється приймати тепло із твердопаливної котельні.

Позиція директора школи-інтернату здивувала голову ОДА Володимира Гунчика, який повідомив, що мав з ним розмову та переконував, що для випробування котлів на твердому паливі потрібно запустити подачу тепла у весь комплекс будівель. Він зазначив, що рекомендував керівнику закладу встановити теплолічильник на вході у будівлю, і якщо теплопостачальник не забезпечує відповідний рівень тепла, подавати акт. Натомість, у позиції «хочу-не хочу» очільник області вбачає лише протидію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus