USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Губернатор Волині готовий попрощатися з головою

26 Червня 2008 10:40
Під час виїзного засідання колегії облдержадміністрації із розгляду питання «Про дотримання Володимир-Волинською райдержадміністрацією Закону України «Про місцеві державні адміністрації» голова Волинської ОДА Микола Романюк заявив, що готовий вільнити із посади голову Володимир-Волинської облдержадміністрації Юрія Михальця. Про це 26 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Підставами для звільнення пана Михальця колегія облдержадміністрації вважає низку негативних факторів, пов’язаних зі зростанням корупції у районі, незадовільним станом доріг, становищем із несанкціонованими сміттєзвалищами та іншими недопрацюваннями. Та основне, чим незадоволена колегія, – земельними конфліктами між підприємцями та сільськими радами, які ніяк не можуть вирішити, кому ж належить земля.
 
«Мені задають багато питань щодо оцінки роботи райдержадміністрації. Рішенням колегії діяльність райдержадміністрації визнано задовільною», - сказав Микола Романюк. Та одразу ж додав: якщо не будуть вирішені конфліктні питання із наданням земельних ділянок, у приватизації яких буцімто «замішаний» керівник РДА Юрій Михалець, голова Волинської ОДА готовий «сказати йому до побачення».
 
Довідково:
 
За підсумками І кварталу 2008 року Володимир-Волинський район перебуває на 13 місці за розвитком реального сектора серед районів області, у 2005-му регіон займав 7 місце.

Середньомісячна зарплата штатних працівників району за 2007 рік зросла, порівняно з минулим роком, на 34,1%. У січні – квітні 2008-го вона становила на 39,8% більше, ніж за відповідний період 2007 року.
 
Порівняно з минулим роком,станом на 1 червня відбулося скорочення поголів’я великої рогатої худоби – на 13%, свиней – на 30%.

На ремонт доріг у 2008 виділено 4,5 мільйона гривень, зростання проти минулого року становить 318%
.
Збільшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

На території району, згідно з проведеною експертизою, зберігали 48 тонн непридатних хімзасобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus