USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Гунчик покриває корупційні земельні схеми, – Корольчук

14 Березня 2016 17:50
Корупційні схеми з виділенням земельних ділянок у Шацькому районі покриває голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Про це йдеться в доповідній записці голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука, адресованій Президенту України Петру Порошенку, пише видання «Вголос».

Як повідомив чиновник, одним з його завдань на посаді голови РДА було перевірити земельні ділянки, які виділяли за межами населених пунктів після жовтня 2014 року. Ці ділянки надавали за погодженням з головою Волинської ОДА.

Доповідну записку подаємо без змін:

"Шановний Петро Олексійович,доповідаю Вам щодо ситуації, яка склалася в Шацькому районі:

31.03.2015 р розпорядженням Президента України №335/2015-рп було призначено Корольчука І.А. головою Шацької районної державної адміністрації у Волинській області.

Приступив я до виконання обов`язків голови Шацької РДА 03.04.2015. Перед від`їздом до Шацького району я зустрівся з головою Волинської ОДА Гунчиком Володимиром Петровичем. Він поставив ряд завдань ,які маю виконати першочергово. На той час у Шацькому районі був нульовий показник мобілізації в зону АТО. Основною задачею, яку поставив переді мною голова Волинської ОДА підняти рівень мобілізації населення.

Не менш важливою задачею було: передивитись земельні ділянки, які виділялись за межами населеного пункту після жовтня 2014 р так як ним було видане доручення ,що за межами населеного пункту видача земельних ділянок проводиться з погодженням голови Волинської ОДА.

Мною було зроблено офіційний запит в реєстраційну службу Шацького району управління юстиції Волинської області.

Я отримав інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно , Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна на видачу 22 актів на право власності на земельні ділянки(копії відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Реєстру прав власності на нерухоме майно ,Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна додаються). Після того, як я зробив запит в реєстраційну службу, до мене ,як до голови Шацької РДА 10.04 2015 року приїжджав Любомльский міжрайонний прокурор Грищенко Ярослав Анатолійович і в розмові зі мною розповідав ,що мені не потрібно займатись цими земельними ділянками ,бо за цими земельними ділянками стоять дуже впливові люди. Я відповів ,що Ви ,Петро Олексійович ,довірили мені цей район і стоїть задача навести порядок у ввіреному мені Шацькому районі і він ,як прокурор повинен сприяти у виконанні даної задачі. На що Грищенко Я.А. відповів : «Дивіться самі ,я вам все сказав.»

В цей же день близько 23.00 год. в мій будинок ,що знаходиться за адресою: Волинська обл.,Луцький р-н, с. Зміїнець ,вул. Травнева ,9 була кинута бойова граната РГД-5. В цей час в будинку знаходились дружина ,двоє наших неповнолітніх дітей та неповнолітня дівчинка з м. Волноваха ,запрошена нашою сім`єю на Пасхальні канікули в рамках проекту співробітництва між Луцьком та Волновахою. На щастя ніхто не постраждав.

Через деякий час мене викликав голова Волинської ОДА Гунчик В.П.і дав усне доручення більше не займатись перевіркою тих самих ділянок.

З моменту вибуху пройшло майже 11 місяців. Правоохоронними органами не проводиться ніякої роботи , принаймні, мені про це нічого не відомо. я жодного разу не був інформований стосовно розкриття даного злочину. Неодноразово в усній формі я звертався до голови облдержадмістрації Гунчика В.П. з проханням вплинути на правоохоронні органи щодо розслідування даної справи. Результат відсутній.

Через деякий час був звільнений начальник управління Держкомзему у Шацькому районі Голядинець Віталій Володимирович .Більша частина цих земельних ділянок виділилась працівникам ПП» Шацькземсервіс», яка належить Голядинцю Віталію Володимировичу. Це дуже цінні землі рекреації, які були виділені під іншим цільовим призначенням.

Голова Шацької РДА, неодноразово звертався до голови Волинської ОДА В.П Гунчика по цих питаннях, направляв лист на прокурора Волинської оласті Чепіжака Д.М щодо перевірки законності виділення цих земельних ділянок.

Через деякий час В.П Гунчик дав мені усне доручення, не займатись цими земельними ділянками.

Прошу Вас Петро Олексійович дати доручення відповідним службам щодо перевірки законності виділення цих земельних ділянок.

Хочу довести до Вашого відома, що у Шацькому районі працює санаторій «Лісова Пісня», що є комунальним підприємством, яке створене на майні, що є власністю територіальних громад сіл,селищ,міст Волинської області. Директор санаторію «Лісова Пісня», Карпук Віктор Наумович перетворив заклад у джерело власного збагачення.

У квітні місяці 2015 року працівниками Державнї фінансової інспекціїу Волинській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Волинського обласного санаторію «Лісова Пісня». Під час ревізії встановлені наступні порушення законодавства:

Санаторієм «Лісова Пісня»протягом 2013-2014 року здійснено витрати коштів на благодійну, спонсорську та іншу допомогу понад граничні обсяги,затверджені фінансовими планами на загальну суму 107 692,80 грн.,внаслідок чого санаторію завдано матеріальної шкоди(збитків) на зазначену суму.

За період з 01.06.2011 по 01.05.2012 років зайво списано продуктів харчування на загальну суму 50 875,50 грн. з ПДВ., внаслідок чого санаторію завдано матеріальної шкоди(збитків) на зазначену суму.

Завищено вартість транспортних послуг з перевезення вантажу та зайво сплачено кошти на суму 29 988,00грн, внаслідок чого санаторію завдано матеріальної шкоди(збитків) на зазначену суму.

Також виявлено експлуатацію у 2013 -2014 роках не введених в експлуатацію двох окремих будинків, будівництво яких завершено ще на 01.08.2012.

Фінансові операції сумнівного характеру на суму 1 197 000 грн. у 2012-2013 роках при добровільному страхуванні майна.

Поряд з цим 31 липня 2015 року робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення при Шацькій РДА було проведено обстеженння торгового місця «Рогань», місце розташування: с. Гаївка, пляж санаторію «Лісова Пісня»,де без будь-яких дозволів було розміщено торгівельний лоток.

В результаті обстеження було встановлено,що підприємцем Голенчуком О.В. було здійснено реалізацію спиртних напоїв ,а саме пива,без наявності розрахунково-касового апарату. Про даний факт було повідомлено Шацький РВ УМВС України у Волинській області, однак Шацьким РВ УМВС України кримінальне провадження не відкривалося , ніякі оперативно-розшукові заходи з цього приводу не проводилися.

А вже 07 вересня 2015 рокудо Шацької РДА надійшов лист, де у зв'язку з проведенням досудового розслідування за матеріалами кримінального провадження,внесеними до ЄРДР №1-2015-03021-142 від 28.08.2015 року за ознаками кримінального правопорушення ,передбаченого ч.1 ст.206 КК України(протидія законній господарській діяльності),вимагалося надати інформацію з копіями документів по факту перевірки комісією з легалізації робочих місць ФОП Голенчука О.В.,яка мала місце 31.07.2015 року (вже по факту звернення Голенчука О.В.).

Таким чином, слідчими Шацького РВ УМВС України у Волинській області за фактом звернення робочої групи з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення при Шацькій РДА щодо незаконного розміщення торгової палатки «Рогань»та незаконної реалізації спиртних напоїв кримінальне провадження не відкривалося ,ніяких оперативно-розшукових заходів не проводилося, а за зверненням ФОП Голенчука О.В. було відкрито кримінальне провадження щодо протидії законній господарській діяльності та проводилися оперативно-розшукові заходи (допитувалися члени робочої групи з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення при Шацькій РДА).

Оскільки, Шацьким РВ УМВС України у Волинській області було проігноровано акт обстеження робочої групи з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення при Шацькій РДА, то головою шацької РДА листом повідомлено начальника управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Волинській області підполковника Степанчука А.В. про встановлення без будь-яких дозвільних документів тимчасової споруди(торгової палатки «Рогань») на територіїї санаторію «Лісова Пісня», в зоні стаціонарної рекреації Шацького національного природного парку. В зв`язку з цим, було прохання перевірити законність встановлення тимчасової споруди – торгова палатка «Рогань» та інших торгівельних лотків на території санаторію «Лісова Пісня» та вжити заходів щодозвільнення самовільно захоплених ділянок.

Управлінням протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Волинській області за нашим зверненням щодо неправомірного встановлення тимчасової споруди – торгівелної палатки «Рогань» в зоні стаціонарної рекреації Шацького національного природного парку було проведено детальну перевірку

та встановлено, що дійсно на території Шацького НПП, на межі з територією санаторію «Лісова Пісня» поблизу виходу на пляж розміщувалась торгівельна палатка «Рогань», яка належала приватному підприємцю Голенчуку О.В.

Так управлінням протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Волинській області було підтвержено факт незаконного розміщення торгового місця «Рогань».

Також головою райдержадміністрації було надіслано лист від 09.09.2015 № 1348/27/2-15(копія листа –додаток 1) до Любомльської міжрайонної прокуратури з проханням в межах наданих повноважень ,здійснити нагляд за додержанням законів слідчими Шацького РВ УМВС України у Волинській області.

Однак, сьогодні працівники міліції з перевищенням своїх службових повноважень проводять незаконні оперативно-розшукові заходи щодо даного факту, безпідставно допитують голову Шацької РДА, збирають відомості ,проти голови адміністрації ,поводять себе не адекватно.

Враховуючи вище викладене, вважаю що досудове розслідування щодо роботи робочої з питань легалізації виплати заробітної і зайнятості населення при Шацькій РДА проведено незаконно, з порушеннями норм матеріального та процесуального права ,дії працівників міліції ганьблять гідність та честь звання офіцерів та взагалі всіх працівників органів внутрішніх справ України.

Довожу до Вашого відома пане Президенте, що всі ті працівники міліції, які працювали під керівництвом Оксентюка Анатолія Дорофійовича, якого було люстровано, пройшли переатестацію до поліцї успішно і надалі працюють.

Це свідчить про те, що переатестація пройшла формально, а це означає, що в Шацькому районі і надалі буде здійснюватись незаконні вирубки деревини, несанкціонований видобуток піску, так як офіційний кар*єр відсутній, буде і надалі нещадно виловлюватись сітками риба ,буде процвітати контрабанда цигарок.

Неодноразово я, як голова Шацької РДА, звертався до голови Волинської ОДА з проханням допомогти в усуненні порушень законодавства

керівництвом санаторію,на що отримував в категоричній формі заборону втручатись в роботу цього підприємства. Аналізуючи ситуацію ,яка склалася в Шацькому районі і не отримавши підтримку від голови Волинської ОДА, я одночасно звернувся за допомогою щодо усунення зловживань керівництвом санаторію « Лісова Пісня» в прокуратуру Волинської області листом від 30.10.2015 №1736/27/2-15(копія листа- додаток 2), до Народного депутата України Геращенка Антона Юрійовича листом від 30.10.2015 р №1735/27/2-15(копія листа- додаток 3), в Центр протидії корупції Віталію Шабуніну листом від 30. 10.2015№1737/27/2-15(копія листа- додаток 4).

Іншим проблемним підприємством, що здійснює господарську діяльність в Шацькому районі є приватне підприємство «Флора» під керівництвом Полякова В.В. Неодноразово по цьому підприємству я мав розмову з головою Волинської ОДА стосовно посилення контролю щодо сплати податків в бюджет району даним підприємством. На що знову отримав в категоричній формі заборону втручатися в діяльність ПП «Флора».

Хочу доповісти Вам, пане Президенте, що ПП «Флора» орендує в Шацькому районі земельні ділянки площею 176.6га, на яких вирощують лохину високорослу. Загальна сума річного орендного платежу за земельні ділянки складає 34 тис. грн. ,яка є меншою ніж 3% нормативної грошової оцінки. Мною, як головою РДА були направлені листи до голови ОДА щодо переоформлення договорів оренди даних земельних ділянок згідно норм чинного законодавства. Дане підприємство є досить успішним (урожайність приблизно 873108 кг лохини за сезон, ціна на ринку 100грн. за кілограм ягоди) Але це підприємство, маючи колосальний дохід відмовляється платити податки. На зборі урожаю лохини високорослої працюють приблизно 200 чоловік найманих працівників.

Мною, як головою Шацької РДА при Шацькій РДА було створено робочу групу з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення.

В результаті обстеження робочою групою18.08.2015 року встановлено, що начальник охорони Черкес С.М. відмовив в обстеженні суб'єкта господарювання,про що складено довідку-обстеження.

28 серпня 2015 року на засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення при Шацькій РДА було вдруге запрошено директора ПП «Флора»,але він не з`явився з невідомих причин.

ПП «Флора» не здіснює сплату податку з доходів фізичних осіб з доходів, виплачених особам, зайнятим збором ягід, хоча на даному підприємстві працює близько 200 офіційно неоформлених осіб.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітньої плати і зайнятості населення при Шацькі РДА, в складі якої є представники податкової інспекції, вжито вичерпних заходів та достовірності сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб.

Головою Шацької РДА було направлено лист на ім'я прокурора Любомльської міжрайонної прокуратури Грищенка Я.А. щодо вжиття заходів щодо сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб. Однак, ні з боку прокуратури, ні з боку ДФС ніяких заходів щодо сплати до бюджету податку на доходи фізичних осіб та легалізації працюючих на ПП «Флора» не вжито.

Все це свідчить, що в правоохоронних органах Волині та, безпосередньо, в Шацькому районі процвітає корупція. Міліція за своїм призначенням покликана боротися з корупцією,навпаки сприяє розвитку цього явища,тим самим підриває засади правової держави, перешкоджає розвитку громадянського суспільства, реалізації принципу рівності перед законом, зацікавленості населення в підтримці правопорядку.

Боротьба, протидія та запобігання корупції є одним із пріорітетних завдань,визначених Президентом України.

10.12.2015 року проводилась оперативна нарада за участю голови РДА І. Корольчука, першого заступника

С.Сидорука, заступника С.Кужеля, голови районної ради С.Карпука, керівників установ та організацій району, а також начальника Шацького відділення Ковельської ОДПІ С.Сулік, яка на нараді звітувала про стан сплати податків за 11 місяців в Шацькому районі. Була піднята тема несплати ПП «Флора» ПДФО на суму приблизно 1,5 млн. грн. На оперативній нараді були присутні представники газети «Шацький край». Про порядок денний і питання ,які розглядались на нараді було написано в районній газеті «Шацький край» №51 від 19.12.2015 року в статті «Як сплата податків впливає на наші видатки», після чого 20.01.2016 року ПП «Флора» звернулась до Шацького районного суду з позовною заявою до кореспондента районної газети

«Шацький край» Шепелі Віти Володимирівни, Корольчука Ігора Адамовича, районної громадсько-політичної газети «Шацький край» про захист ділової репутації з позовом стягнути солідарно з Корольчука І.А.,Шепелі В.В. та районної громадсько-політичної газети «Шацький край» на користь ПП «Флора» 100 тис. грн. в рахунок відшкодування моральної шкоди.

Шановний пане Президенте, хочу довести до Вашого відома інформацію, стосовно директора ПП «Флора» Полякова В.В. Цей громадянин притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення людей та вимагання грошей. Розширену інформацію додаю в додатках (додаток 7).

Доповідаю Вам про вжиті заходи щодо популяризації військової служби (в тому числі за контрактом) Шацькою районною державною адміністрацією у 2016 році було проведено 14 заходів. згідно додатку 5.

22.02.2016 року в Шацьку РДА зателефонувала помічник голови Волинської ОДА Козюпа Олена Адамівна і повідомила мене ,що є вказівка голови Волинської ОДА Гунчика В.П.,що я маю власноручно написати пояснення щодо низького показника бажаючих служити за контрактом.( Копія пояснення додається, додаток 6).

Сьогодні 26.02.2016р. у відеоселекторному режимі проходила рада оборони Волинської області під головуванням В.П.Гунчика, на якій я, як голова Шацької РДА доповідав про вжиті заходи у 2016 році щодо популяризації військової служби, в тому числі за контрактом. На сьогоднішній день у нас нульовий показник бажаючих служити за контрактом. На нараді я доповідав ,що причина такого низького показника в тому ,що Шацький район межує з двома кордонами,з однієї сторони Республіка Білорусь, з іншої-Республіка Польща. Кожен третій житель займається контрабандним перевезенням цигарок з Республіки Білорусь у Республіку Польща через пункт перетину «Ягодин». Заробіток за одну поїзку є більшим за той ,що ми пропонуєм за службу за контрактом. На це голова Волинської ОДА сказав, що я щось не те розповідаю, що таке явище, як контрабанда, на Волині відсутнє і, що я маю шукати собі іншу роботу і, що Він чекає мене 29.02.2016 з заявою на звільнення. І на нараді РНБО я сказав,що буду доповідати Вам, пане Президенте.

Вищеперераховані події змусили мене написати цю доповідну записку.

Шановний Петро Олексійовичу, прошу Вашого захисту для мене і моєї сім`ї та сприяння у вирішенні проблемних питань, які склались у Шацькому районі. Готовий і надалі працювати у Вашій команді на благо України.

Слава Україні!!!

Додатки

1.Копія листа до Любомльської міжрайонної прокуратури вд 09.09.2015 №1348/27/2-15.

2.Копія листа до прокуратури Волинської області від 30.10.2015 №1736/27/2-15.

3.Копія листа до Народного депутата України Геращенка Антона Юрійовича від 30.10.2015 р №1735/27/2-15.

4. Копія листа в Центр протидії корупції Віталію Шабуніну від 30.10.2015№1737/27/2-15.

5.Копія переліку заходів щодо популяризації військової служби (в тому числі за контрактом) Шацькою районною державною адміністрацією у 2016 році.

6. Копія пояснення щодо низького показника бажаючих служити за контрактом.

7. Розширену інформацію стосовно гр. Полякова В.В.

З повагою, Голова Шацької РДА - І.А.Корольчук"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
Тарас Чурило Показати IP 14 Березня 2016 18:06
Що ж це за голова ОДА що його підлеглі за комір заганяють
люстратор до Тарас Чурило Показати IP 14 Березня 2016 18:35
Оце красава ,Заяць! Ай молодца! Все що тут написано-реальна правда,але не знаю чи це щось змінить..(((((
Ірина Таран Показати IP 14 Березня 2016 18:07
Який президент такий і губернатор...
Колишній до Ірина Таран Показати IP 14 Березня 2016 19:34
Ірино, а може варто дописати у Ваш список і голову РДА? Дуже хочу помилитись, але ця доповідна схожа на останній шанс того (думаю всі зрозуміють), хто першим тікає з тонучого судна.
Тарас до Колишній Показати IP 14 Березня 2016 20:39
склалось таке ж враження!
zz Показати IP 14 Березня 2016 18:24
Цього бандюгу не ........
тюрма до zz Показати IP 14 Березня 2016 19:04
Ще буде сидти за свої королевські делішки
harpoon111.111@gmsel до zz Показати IP 15 Березня 2016 22:49
А тебе не кажется zz,что ты не обоснованно назвал человека бандюгой.
hsrpoon до zz Показати IP 15 Березня 2016 22:51
Zz ,- А кто бандюга?
мер Показати IP 14 Березня 2016 19:10
гунчику пора у відставку давно.
місцевий Показати IP 14 Березня 2016 19:29
Ще одне підтвердження того, що з себе уявляє Гунчик і кого і як попризначав! Одні наради, бравади, а у людей в гаманцях порожнеча. Кому ці засідання і звіти потрібні коли ніякого ефекту для суспільства, один піар і звіти для Києва, а не для громади якій він повинен служити!
місцевий Показати IP 14 Березня 2016 19:34
Ще одне підтвердження того, що з себе уявляє Гунчик і кого і як попризначав! Одні наради, бравади, а у людей в гаманцях порожнеча. Кому ці засідання і звіти потрібні коли ніякого ефекту для суспільства, один піар і звіти для Києва, а не для громади якій він повинен служити!
Правда Показати IP 14 Березня 2016 19:40
Який молодець Корольчук, побільше б таких, хоч один на своєму місці, а тих хапуг держвласності всіх в тюрягу!
Петро до Правда Показати IP 15 Березня 2016 09:21
Ви впевнені? Ну якщо судити по словах, а не справах то можливо... Але останні речення звернення повертають до думки Колишнього про останній шанс залишитися на плаву...а ще, можливо, комусь сподобатися. Це дуже схоже на те, що лиють воду на чужий млин коли вже нічого втрачати. "Напрацював" за рік...
експерт Показати IP 14 Березня 2016 19:57
Гунчик - далеко не золото і незабаром за ним погорять халяви, але таку "петицію" в адміністрації президента ніхто не читатиме. Вінігрет. Це - нечитабельний бред. Треба писати 20-30 рядків максимум, а тут "Пригоди Тома Сойєра". Посміються над цим дебілом, і на тому кінець. Яйце вчить курку. Корольчуку не місце в кріслі навіть голови сільради затурканого мухосранська. Йому потрібний серйозний психіатр. Цікаво, чия це креатура і з якого смітника його дістали?
експертУ до експерт Показати IP 15 Березня 2016 08:04
Так Гунчик і дістав! :)))
Голенчук О. Показати IP 14 Березня 2016 20:27
Пане Корольчук, інформацію необхідно висвітлювати об’єктивно та в повній мірі, а не в односторонньому порядку. 31 липня 2015 року Голова Шацької РДА Корольчук І.А. В РОБОЧИЙ ЧАС (приблизно о 14.30) прийшов до торгівельного лотка «Рогань», що знаходиться за адресою: Шацький район, с. Гаївка та без пред’явлення документів почав ображати продавця, погрожувати податковою перевіркою, вимагати надання відповідних документів на право ведення підприємницької діяльності та первинної бухгалтерської документації за відсутності власника закладу. Корольчук І.А. викликав робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення при Шацькій РДА, представників податкового органу та міліції з метою здійснення незаконної перевірки господарської діяльності закладу. Представники вищевказаних органів З’ЯВИЛИСЯ БЕЗ ПОСВІДЧЕНЬ ТА НАПРАВЛЕНЬ на перевірку. Дані неправомірні дії Корольчука І.А. підтверджуються записами із камер відео-спостереження, показаннями свідків, відповідним актом проведення податкової перевірки. По-перше, робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення при Шацькій РДА ВСТАНОВИЛА, що наймані працівники ОФІЦІЙНО ПРАЦЕВЛАШТОВАНІ, підприємцем СПЛАЧЕНІ ВСІ ПОДАТКИ ТА ЗБОРИ. Інші питання щодо господарської діяльності підприємця не відносяться до компетенції робочої групи. По-друге, відповідно до ст. 42 Конституції України кожен громадянин має право на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом. Відповідно до п.3 розділу «Прикінцеві положення» ЗУ від 28.12.2014 року №71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України» та деяких законів України (щодо податкової реформи)» у 2015 та 2016 роках перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб-підприємців з обсягом доходу до 20 мільйонів гривень за попередній календарний рік контролюючими органами здійснюються виключно з дозволу Кабінету Міністрів України, за заявкою суб’єкта господарювання щодо його перевірки, згідно з рішенням суду або згідно з вимогами Кримінального процесуального кодексу України. По-третє, територія розміщення палатки до останнього часу належала Шацькій селищній раді, яка й надавала дозвільні документи. По-четверте: при наступних перевірках (незаконних) права торгівлі в даному закладі, ПОРУШЕНЬ НЕ БУЛО ВСТАНОВЛЕНО. Крім того, порушення, вказані головою РДА, не відносяться до компетенція адміністрації чи міліції, а є спробою нав’язати кримінальне переслідування та проведення оперативно-розшукових заходів, рейдерського захоплення привабливої території. Робіть висновок про рівень голови Шацької РДА.
Товариш до Голенчук О. Показати IP 14 Березня 2016 20:57
Чому голова РДА в листі не написав про свого товариша Полінкевича Толіка (кандидата на посаду Шацького селищного голови), власника притону "Альф2", в якому без офіційного працевлаштування влітку працює 24 з 30 працівників, який скидає каналізаційні стоки в непрацюючу каналізаційну систему Світязької ЗОШ, продає алкогольні напої неповнолітнім. А також про свого заступника Кужеля Сергія, який в останній час, замість виконання службових обовязків, займається незаконною агітацією за Толіка.
123 до Голенчук О. Показати IP 14 Березня 2016 21:11
Скоро таким як ти буде обєктивний кінець !!!
Товариш до Голенчук О. Показати IP 14 Березня 2016 21:13
Чому голова РДА в листі не написав про свого товариша Полінкевича Толіка (кандидата на посаду Шацького селищного голови), власника притону "Альф2", в якому без офіційного працевлаштування влітку працює 24 з 30 працівників, який скидає каналізаційні стоки в непрацюючу каналізаційну систему Світязької ЗОШ, продає алкогольні напої неповнолітнім. А також про свого заступника Кужеля Сергія, який в останній час, замість виконання службових обовязків, займається незаконною агітацією за Толіка.
АС Показати IP 14 Березня 2016 22:40
Поставте Корольчука прокурором Волинськоі області пресадить всіх корупціонерів не втомиться і не ліниться хлопець тверду руку має кому хоч шию зламає,а слабакам рот заткне не в ту команду попав...
248 до АС Показати IP 15 Березня 2016 09:29
За ним самим тюрма плаче. Чесного знайшли... Спаси нас Боже від таких прокурорів, які записують розмови з відвідувачами на телефон.
11 до АС Показати IP 18 Березня 2016 10:33
для наївних......це крик душі......тому що він голова РДА....а ніде до корита в районі не допускають...бо все схвачено...от він і вилив факти.....і не більше......
Так думаю Показати IP 14 Березня 2016 23:58
Головна проблема району ПАЛАТКА продажу пива???! Це маразм! Голова РДА напевно забув, що він не цар і не Бог. Він не має права безпідставно перевіряти суб'єктів господарювання. Судячи з доповідної, цей безграмотний автократ явно не на своєму місці.
А може? до Так думаю Показати IP 15 Березня 2016 18:30
Це ж треба так безпрограшно зіграти! Знаючи про свій виліт з вертикалі виконавчої влади за самодурство і втручання в підприємницьку діяльність, хіба не без вигоди треба три зайці вбити: 1) по ̶з̶а̶м̶о̶в̶л̶е̶н̶н̶ю̶ поклику серця вивести на чисту воду найрейтинговішого в Україні губернатора-2015; 2) забезпечити собі амплуа борця з ̶п̶а̶л̶а̶т̶к̶а̶м̶и̶ корупцією; 3) заробити ̶б̶а̶б̶л̶а̶ авторитет на ̶р̶е̶к̶л̶а̶м̶і̶ ліквідації палатки фірми "РОГАНЬ"?
Михайло Показати IP 15 Березня 2016 01:03
Молодець Короьчук. Але повернувся і Василенко так що зараз у Вас ще побільшає корупції з Гунчиком. Вже Вони нікого не бояться, ні самооборони, нікого. Гроші і схеми роблять все.
Адам до Михайло Показати IP 15 Березня 2016 09:33
Може він і молодець, але враження складає ображеного хлопчика котрому не дали того, що він хотів. От і поскаржився дяді Петі. Чудак! Хто цю бредятину читатиме!? Ще одне підтвердження інтелекту голови РДА.
Добряк Показати IP 15 Березня 2016 03:22
Дивись як гади заворушились
Олекса Вільний Показати IP 15 Березня 2016 08:29
Вертикаль президентської гілки влади ройнується на місцях, то що вже можна говорити про Київ. Намає команди що працює на благодержави, є особисті інтереси кожного.
Олекса Вільний Показати IP 15 Березня 2016 08:29
Вертикаль президентської гілки влади ройнується на місцях, то що вже можна говорити про Київ. Намає команди що працює на благодержави, є особисті інтереси кожного.
Петро Показати IP 15 Березня 2016 09:46
Читаю і диву даюсь. От уже насправді "яке їхало- таке і здибало". Мабуть Гунчик не знав кого призначає, чи в ОДА немає системи підбору кадрів. Та інтелект так і "пре" з листа. Згоден з попередніми дописувачами, що це швидше схоже на останній шанс спасти свою шкуру, чи підігрування комусь іншому(хто хоче з"їсти Гунчика), коли самому нічого втрачати в цій команді.Якщо хтось і прочитає це в АП, то вже точно не дасть читати Петі...Та і кого ми робимо героєм? Людина прийшла з певними намірами в район(так розумію конкретними "пацанськими") і хотіла разом з Толіком щось "ПОРІШАТЬ", а дядя сказав "НО-НО" от і жаліємося...Що за мужики пішли!Гранату йому кинули!.. Таще не такі були в районі і нікому не кидали.Дешевий піар, що попахує 90-ми.
Земляк Показати IP 15 Березня 2016 13:45
І автократ, і бредятина, і власні інтереси... Як тільки не називають нормальні дії керівника, який хоче вивести на чисту воду корупціонерів! Йому нелегко, безпека його сімї під загрозою, проти нього буквально вся вертикаль волинської верхівки -- наскрізь корупційна і продажна. Видно по коментарях, як відчайдушно захищаються ті, кого згадали в листі. До речі, вгадайте з трьох разів, хто писав від імені Голенчука??? Ну точно не Сашко! А знаєте, написане в записці то тільки мала доля того, що реально діється в такому маленькому Шацькому районі. Аж смердить...Мовчали б уже, сволочі...
123 до Земляк Показати IP 18 Березня 2016 10:56
Та цим листом цей горе--голова себе ж попалив. Сказано було мобілізація на першому місці! Чому не займався? Бо земельні питання цікавіші, чи не так? "Лісова пісня", "Флора", те що можна "отжать". А хто дав йому право отримувати інформацію із з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно , Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна на видачу 22 актів на право власності на земельні ділянки. І що він там побачив? Чому прізвищ не називає? Бо їх нема.))) Нехай читає Закон, якщо уміє читати. Це перевищення службових повноважень. І нехай розкаже яким бензином свій власний автомобіль заправляє, це зловживання владою. Голядинця звільнив, бо треба поставити "свого" керівника, який буде робити все що треба навіть всупереч закону. Кадрові питання, надання переваг "своїм " це корупція.
старий Показати IP 15 Березня 2016 21:32
Ігоре ти знову зас**вся як і з депутатством в 90....найми собі інтелуктуальних писак а то малюеш як бандюк .....,,бачу шукаеш тепле місце на старість ..
Кент з 90-х Показати IP 16 Березня 2016 14:02
Зайче,займайся боксом,це у тебе хоча б якось виходить!І чекай кращих часів,коли цих "бариг"загонимо в стійло!
Анонім Показати IP 18 Березня 2016 09:08
Стидоття!! Займався б ділом і написав, що зробив за рік у районі, а то скоро звіт голови РДА от і пахне недовірою. Двох слів до купи нормально не зліпить, а писати преться. І знаєте, як він в районі проблєми рішає? Каже, а ви напишіть про це. Обізвав продавця в палатці, побив сторожа на мусорці -- ото вам рівень керівника району. Зараз плаче і просить захисту в президента, а сам того президента постійно перед людьми обс*рає. Позорить і Гунчика, і президента.
Людмила Жукова Показати IP 20 Березня 2016 09:52
Якщо ЗАЄЦЬ голова Шацької РДА, то чому Порошенко ТІМОХУ не призначив головою Волинської ОДА. Пане Порошенко! Ви поцікавились, кого призначили на посаду !!! Чим займався в 90- Ігор Корольчук - він же Заєць???? Україна далеко піде , якщо нею будуть рулити Зайці !!!!!!! Ото і маємо - бандитську державу, рекетня 90-х - рулить!!!
Людмила Жукова Показати IP 20 Березня 2016 09:58
Якого листа міг написати Заєць!!! Палити квартири, автомобілі в 90-х - ото і все, на що він здатн6ий. Чи хтось знає, що Заєць в 90-х вчився в ВУЗі. Наш президент зовсім з глузду з'їхав???? Рекетню на посади голів РДА !!!!
Людмила Жукова Показати IP 20 Березня 2016 10:18
Заєць, що пишеш скарги , що кинули гранату і просить захисту??? С*ка, а коли мені палив квартиру та автомобіль - ти думав про мого сина, на той час неповнолітнього!!! А коли кошти вимагав і примусив їх перерахувати на рахунок "Анко" ( Никитюк В.С.) та "Імідж" (ЛДисюк ), де ти їх потім з Тіфмохою 2обналічив". Що , в штани наклав?? Слуга України??? Чи то не твій родич - прокурор Корольчук Л.Я. "кришував" тебе в 90-х.... Чому ти тоді не скаржився на прокуратуру, що не розслідує кримінальні справи, де Заєць є підозрюваним.... Ти, св*л*та, мізинця прокурора Грищенка Я. не вартий. Заєць - ти достав... Знаєш чим, не тим , що палив моє майно та віджимав у мене гроші та бізнес, а тим, що у тебе вистачило хамства звинувачувати прокурора Грищенка Я. в "тиску" на тебе, погрозах.... Шановні працівники прокуратури.Прошу негапйно кримінальне провадження по факту вимагання в мене Тімохою та Зайцем коштів "запустити" в роботу, довести Зайцю причетність до кримінальних правопорушень з метою усунути його з державної служби..... Бандит має сидіти в тюрмі, а не скарги на прокурорів писати!!!
Людмила Жукова Показати IP 20 Березня 2016 10:53
Заєць, таких т*п*х як ти ще парочку знаю : Шпига Петро Петрович, Муковоз Ігор Володимирович.Ісі із грязі і князі. І не стидно з граматичними помилками писати "Доповідні записки".Ти ж не вмієш відмінювати іменники. Не Петро Олексійович у звернені пишеться, а Петре Олексійовичу. Отримавши таку безграмотну "Доповідну записку" Президент тут же мав би звільнити безграмотного Зайця з посади голови РДА. Ми ж не африканська країна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus