USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гунчик відповів на заяву Гузя про його неефективну роботу

19 Грудня 2016 09:52
Народний депутат України з Волині Ігор Гузь наголосив, що Гунчик не веде роботу з депутатами, а лише листується з ними. На що голова ОДА відповів так - не треба «балтати язиком».

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зазначив, що ОДА у 2016 році виділила майже 8 мільйонів гривень на перинатальний центр у Луцьку - ці гроші були зекономлені на будівництві Шацької школи.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 19-го грудня.

«Щодо усіх скептиків, зокрема й тих, хто по телебаченні виступає, то на перинатальний центр облдержадміністрація виділила майже 8 мільйонів гривень. Ці кошти ми отримали із економії в наслідок ефективного використання коштів під час будівництва школи в селищі Шацьк. Тому скептиків прошу краще вивчати матеріальну частину, а не «балтати язиком»», - наголосив Гунчик.

До слова, нагадаємо, нардеп Ігор Гузь відзначив під час телеефіру, що голова облдержадміністрації за два роки так і не спромігся зібрати за одним столом усіх нардепів з Волині.

«На сесії обласної ради я підтримав голову облради, який закликав нардепів об’єднатися заради добудови перинатального центру. Усі ми підписалися. Але хіба це не робота голови ОДА – об’єднати депутатів, щоб натиснули на уряд і вирішили питання? Якби там не було, Ігор Палиця йде на зустріч, пропонує спільно обговорювати, лобіювати питання. Я йду на зустріч у питаннях «Волиньприродресурсу», доріг на Волині, екологічної ситуації Світязя тощо. Звертаюся до Вас, Володимире Петровичу, не дуже Ви інтенсивно працюєте – у селах, громадах Вас не бачили. Ви не можете або не хочете ефективно працювати, оскільки є частиною системи Петра Порошенка, не можете критикувати уряд, Гройсмана, Насірова», - розповідає нардеп.

Нещодавно волинські депутати звернулися до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням передбачити кошти на добудову Волинського перинатального центру в 2017 році. Якщо ж держава це проігнорує, обласна рада закладе необхідні кошти в обласний бюджет, запевнив про це голова обласної ради Ігор Палиця під час сесійного засідання.

«Якщо не вдасться переконати Прем’єра і знову наша ОДА забуде включити його в перелік об’єктів до Державного фонду регіонального розвитку, тоді ми будемо наполягати на тому, щоб внести в обласний бюджет всю суму, щоб завершити його до 1 вересня 2017 року, і волинянки змогли вже там народжувати. Але все-таки ми дуже сподіваємося, що держбюджет профінансує добудову центру», - повідомив тоді Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоя Показати IP 19 Грудня 2016 10:15
Не звертай увагу на шавку, вона думає що він політик і тут мітинг
Зоя ІІ Показати IP 19 Грудня 2016 13:31
Згадую, як він покійного Климчука ставив на коліна і виганяв....Не можу сприймати його, як людину нормальну. Сім’ю хоч створи, хоч туалет збудуй....
До Зоя Показати IP 19 Грудня 2016 19:17
Правду кажете ,тількі володимерські ує...і можуть обирати луцьких заробітчан.Свого вибрати їм слабо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus