USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Гурт The Prodigy скасував усі концерти після смерті вокаліста

6 Березня 2019 08:29
Після самогубства вокаліста гурту The Prodigy Кіта Флінта музиканти скасували свої концерти. Про це повідомляється на сторінці The Prodigy у Facebook, передає TheБабель.

«Після трагічної смерті Кіта Флінта всі майбутні концерти The Prodigy будуть скасовані, рішення набуває чинності просто зараз», — йдеться в заяві.

Британський гурт електронної музики The Prodigy виник на початку 1990-х. Гурт випустив сім альбомів, останній — у 2018 році.

У травні колектив мав відправитись у турне по США на підтримку сьомого альбому «No Tourists».

У The Prodigy також був запланований концерт у Києві на фестивалі UPark, який пройде з 16 до 18 липня у Sky Family Park у Києві. 4 березня Організатори фестивалю UPark повідомили, що почали перемовини з менеджментом The Prodigy про виступ гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus