USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гурт СКАЙ - завтра у Луцьку. АТОвцям даватимуть запрошення

26 Листопада 2017 14:31
У рамках всеукраїнського туру, присвяченого 15-річчю, популярний гурт СКАЙ дасть концерт у Луцьку. Виступ відбудеться 27 листопада о 19 годині у облмуздрамтеатрі.

Під час концерту, прихильники почують як улюблені хіти – «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», так і нові композиції із альбому «Нове життя».

«Вирішили розпочати новий концертний сезон чудовими новинами! Ми продовжуємо тур «СКАЙ 15 років». В деяких містах – це виступи «на біс», прихильники з інших міст почують цю програму вперше. Через велику кількість запитів на сьогоднішній день ми не можемо анонсувати всі концерти одразу так як графік формується. Проте, обіцяю, зробимо все можливе, аби відсвяткувати цю пам’ятну дату з кожним з вас. Думаю, наше 15-річчя на сцені плавно перейде у 16-й день народження який ми із радістю відсв'яткуємо з нашими прихильниками», - каже фронтмен Олег Собчук.


Квитки можна придбати в касах міста.

Вартість квитків: від 100 грн.

Для учасників АТО даватимуть запрошення на концерт СКАЙ. Про це повідомив у Фейсбуці співзасновник проекту «Меценати для солдата», волонтер Руслан Теліпський.

"Для АТОвців – у нас є гарна новина! В наявності волонтерського руху Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) є запрошення від організаторів на цей мегазахід. Тому ми їх з задоволенням віддамо бійцям АТО, та сім’ям Небесного Легіону (НЛ)/ та Героїв Майдану (НС) і раді будемо зустрічі на концерті", - йдеться у дописі.

"На одного бійця – в основному 2 місця, щоби взяти компаньйона (дружину/дитину чи дітей/знайомого/друга)! Наявність бійця на концерті обов'язкова (виняток – хлопці, що перебувають зараз безпосередньо в зоні АТО можуть відправити на концерт сім'ю саму). Записуємо бійців традиційно – в одному коментарі одне прізвище захисника чи сім’я Небесного Легіону/Небесної Сотні!", - написав волонтер та пояснив правила запису бійців на концерт. Із ними можна познайомитися у Фейсбуці на сторінці Руслана Теліпського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus