USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гурт «Мері» завтра співатиме у Луцьку

2 Жовтня 2009 17:01
Львівський гурт «Мері» за сім років існування на український сцені нарешті виступить у Луцьку. Учасники колективу зізнаються, що декілька років тому вже  бували в «Майдані», проте лише за обіднім столом. Тепер колектив добрався і до сцени. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Рок-гурт «Мері» обіцяє ексклюзивну програму і, звичайно, живий звук. Як розповів Віктор Винник, який є  водночас автором музики і текстів, вокалістом і гітаристом бенду, лучани почують абсолютно нові пісні з «другого дебютного альбом». Офіційний реліз нової платівки планується незабаром восени.
Виступ почнеться о дев’ятій вечора в новому залі пивного клубу. Як запевняє адміністрація закладу та учасники гурту передбачити тривалість концерту важко. Адже, за словами музиканта, якщо публіка буде налаштована енергійно і позитивна атмосфера залу передасться гурту, «Мері» співатиме до перших півнів і подарує kiss та біс.
Віктор Винник розповів репортеру ВН, що нові пісні, які музики презентують завтра, більш серйозні і дорослі. Проте запевнив, що притаманна манера виконання і іронічність обов’язково залишиться. Музикант вважає, що прийти на концерт мусять усі, хто цінує «представників гетто української музики», яка потрохи занепадає.
Ціна квитків на львівських «не-віталіків» ― 60 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus