USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гуртожиток луцького підприємства віддадуть місту

25 Червня 2014 15:15
Депутати проголосували за те, щоб гуртожиток, який належить ПАТ «Електротермометрія», передали у комунальну власність.

Відповідний депутатський запит зачитав обранець Луцької міської ради Євгеній Ткачук під час 61 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 червня.

У його запиті йдеться про прохання мешканців гуртожитку, що на бульварі Дружби Народів, 4, і який належить ПАТ «Електротермометрія».

Нагадаємо, конфлікт між мешканцями гуртожитку та їх власниками існує уже давно. Лучани зверталися й до обласної ради, побоюючись, що їх кімнати можуть продати «лівим» людям, і вони опиняться без даху над головою.

Люди просять передати гуртожиток у комунальну власність, аби сім’ї, які проживають у ньому протягом декількох десятків років, могли, як це дозволяє закон, безплатно приватизувати свої помешкання.

Тим часом, у місті з’являються оголошення, в яких охочим придбати кімнати в гуртожитку пропонують звернутися до дирекції заводу із відповідною заявою. Людям пропонують придбати житло за ринковою вартістю.

Депутати запит Євгенія Ткачука про передачу гуртожитку в комунальну власність підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ben joise Показати IP 25 Червня 2014 16:10
Ну підтримали, далі що?
Анонім Показати IP 25 Червня 2014 16:13
А просто не дістапнеться спритним ділкам задарма гуртожиток, які хотіли його продати за ринковими цінами, а гроші положити собі в карман.Ти один з них цих ворюг
Анонім до Анонім Показати IP 25 Червня 2014 21:03
Ну это понятно, а кто чего кому передавать должен???
ЛПЗ Показати IP 25 Червня 2014 17:44
Що за фото ліве? - Гуртожиток виглядає набагато пристойніше (принаймні зовні). Ніяки розвішаних трусєлєй там немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus