USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

І вилікують, і заспівають, i сценку покажуть: студенти луцького медколеджу демонстрували свої таланти. Фото

14 Листопада 2019 07:00
Майбутні медики на «Осінньому вернісажі» довели, що не лише успішно осягають нелегку науку, але й мають яскраві артистичні здібності.

Традиційний фестиваль талантів студентів Луцького базового медичного коледжу нового набору відбувається вже 28-й рік поспіль. За цей час змінювалися музика, мода, смаки та стилі, однак незмінним залишалося прагнення педагогів зробити гарне свято для студентів.
Цьогоріч на «Осінньому вернісажі» свої таланти демонструють представники 7 груп. Інсценівки, показ осінніх костюмів, танці, декламація поезії, гра на музичних інструментах, вокальні номери та презентація виробів мистецтва – першокурсники довели, що мають надзвичайно широке коло захоплень. Підготували пісенні подарунки й студенти старших курсів. Запальне виконання настільки сподобалося глядачам, що вони декілька разів викликали співаків «на біс».
Рівень артистизму учасників вернісажу оцінювало суворе, але справедливе журі. До його складу ввійшли: колишній директор коледжу Зіновій Крижанівський, виконувачка обов’язків директорки навчального закладу Тетяна Пастрик, заступниця директора з гуманітарної освіти та виховання Алла Лазько, заслужена працівниця освіти України Раїса Федосова, голова студентської ради Світлана Смаль.
Під час урочистої миті вручення дипломів Тетяна Пастрик подякувала усім, хто доклав зусиль аби організувати та провести свято талантів.

«Ви б з легкістю вступили до училища культури. Ще й тому нам так приємно, що ви навчаєтесь у нас», – підкреслила вона, оцінюючи таланти юних артистів. За гарною традицією, відзнаки різного рівня отримали усі юні артисти. Адже, справді, серед такого розмаїття якісних номерів складно вибирати кращі.
На завершення свята, усі учасники піднялися на сцену для спільного фото та пісні.
Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка Показати IP 14 Листопада 2019 11:01
Молодці. Так тримати. Перші в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus