USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Я їду на «Бандерштат!» ‒ конкурс від організаторів

9 Липня 2012 09:06
Організатори фестивалю українського духу «Бандерштат», що проходитиме в Луцьку 3-5 серпня, оголосили конкурс. Переможець може потрапити на дійство безплатно.

Про це повідомляють у прес-службі фесту.

Аби взяти участь у конкурсі, необхідно на електронну скриньку фестивалю [email protected] до 26 липня надіслати фото чи відео на тему: «Я їду на «Бандерштат»! У темі листа обовʼязково зазначити назву конкурсу. Організатори оцінюватимуть креатив та оригінальність матеріалу.

Всі фото та відео оприлюднюватимуть у спеціальному альбомі в групі фестивалю у соціальній мережі ВКонтакті. А після 26 липня оргкомітет «Бандерштату» обере найбільш оригінальних учасників. Для переможців – безплатні квитки на три дні фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 9 Липня 2012 10:31
Предлагаю организаторам весь "креатив и оригинальность" выложить на сайт ВН! Это будет "неперевершено"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus