USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Ягодинську митницю не перейменують через хабарі

17 Січня 2012 16:36
Обласна митниця до 2013 року не отримає назви «Волинська».
Про це йшлося 17 січня під час підсумкової наради обласної митної служби.
Голова Волинської облдержадміністріції Борис Клімчук розповів, що планував вирішити питання зі зміною назви раніше. Проте, у звʼязку зі викриттям фактів хабарництва на митному посту «Луцьк», митницю поки що не перейменовуватимуть.
«Я вже хотів лобіювати перед головою Державної митної служби зміну назви вашої митниці, але у звʼязку із подіями на луцькому посту я відтермінував своє подання до 2013 року», ‒ заявив губернатор.
Він також пояснив: «Ну, розумієте, да? Митниця-то ‒ волинська, а називається «Ягодинська». Але я казав два роки назад, сьогодні повторюю – звання волинської треба заслужити».
Натомість губернатор пообіцяв: якщо інциденти не повторюватимуться, то «Ягодинська» митниця таки стане «Волинською».
«Тому ще рік попрацюєте, якщо все буде гаразд по всіх показниках, тоді я вам обіцяю – ми знайдемо гроші», ‒ звернувся Клімчук до митників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Vox populi Показати IP 17 Січня 2012 16:55
Ха, розсмішив: "Тому ще рік попрацюєте, якщо все буде гаразд по всіх показниках, тоді я вам обіцяю – ми знайдемо гроші», ‒ звернувся Клімчук до митників." - митникам то все одно як митниця називатиметься, як брали так і далі будуть брати!
Мандрівник Показати IP 17 Січня 2012 17:01
Рік на митниці без хабарів??? Так всі митники розбіжуться. Вони ж невміють на зарплату жити...
Любомльчанин Показати IP 17 Січня 2012 17:03
Бачите, нічого більше неосталось, як тільки перейменовувати митницю... Та її вже мабуть разів 5 перейменовували... Боря, займайся краще областю - чисть дороги, посипай вулиці, влаштовуй нові робочі місця...
олень Показати IP 17 Січня 2012 17:34
яка різниця як вона називається?
Хатуль Мадан Показати IP 17 Січня 2012 18:17
у грузинів ця проблема просто вирішена: всіх митників одночасно звільнили (як і даїшників, ментів тощо) і набрали нових. зарплату дали солідну. а якщо один візьме хабара - всю зміну виганяють з роботи.
перехожий Показати IP 17 Січня 2012 23:33
Ягодин знають у всьому світі, а спитай на сході який областний центр на Волині більшість його назвуть Волинськ або ще як але не Луцьк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus