USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку перейменують гімназію

17 Червня 2014 13:45
Одному з навчальних закладів міста пропонують присвоїти ім’я відомого українського педагога і письменника Василя Сухомлинського.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань освіти, науки Луцької міської ради сьогодні, 17 червня.

Як повідомив начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, перейменувати планують навчально-виховний комплекс гімназія №14. Це питання, каже він, обговорювалося ще раніше. Однак, щоб йому дати рух, чекали завершення навчального року. Нині ж вже майже усім випускникам видали атестати і можна розпочати роботу. Заклад планують назвати Навчально-виховний комплекс гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського.

На думку освітян, перейменування закладу дозволить поліпшити престиж закладу. Крім того, і учнів, і у педагогічного колективу є чимало доробків, які стосуються дослідження творчості Василя Сухомлинського. Перейменування закладу передбачає й додаткові фінансові витрати. Адже необхідно буде змінити печатку гімназії. Це коштуватиме, повідомив Олег Гребенюк, у межах 700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 17 Червня 2014 15:09
НЕМА ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ ВІЙНА, ГИНУТЬ ЛЮДИ, А ЇМ ДАВАЙ СТРАДАТИ ФІГНЕЮ. ТА ТАМ КОРУПЦІЯ В ЦІЙ ШКОЛІ ВИЩЕ ГОЛОВИ. ДИРЕКТОРИ ВІЛИ БУДУТЬ БІЛЯ ШКОЛИ.КОРИСТЬ ВІД ЦЬОГО КОМУ ЯКА? ПРЕСТИЖ,ЯКИЙ ПРЕСТИЖ?
Пітер Показати IP 17 Червня 2014 15:58
То не має чим зайнятись, АБИ!!!!!!!!А чому б не назвати школу ім.Олега Гребенюка!!!!!!!Тільки аби перезивати і називати, а ви не знаєте і навіть певно не уявляєте скільки паперу і документально все перейменувати.
Горохівець Показати IP 17 Червня 2014 16:18
Вавка в голові, а може зуд в одному місці. Вибрали ж на кого перейменовувати! На який ікс тут Сухомлинський? Зовсім клепки розсохлися у пана Богдана.... Ось у Горохові школа ім. Івана ГРИШАЯ, багаторічного директора, кандидата педнаук, Він ту школу і будував. А тут.. Меже б уже Мухаммеда взяли. Або Цибульського-шефа. Ото дурню розпочали....
до горохівця Показати IP 17 Червня 2014 19:16
ваші дані про керівництво закладу дуже застарілі...
наташа Показати IP 17 Червня 2014 21:09
Коли буде люстрація директорів луцьких шкіл! Особливо пенсіонерів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus