USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Як і в чому лучанам зустрічати Новий рік

30 Грудня 2012 13:38
Згідно зі східним гороскопом у новому 2013 році пануватиме чорна водяна Змія. І хоча повністю в свої права вона вступить тільки 10 лютого, за традицією українці будуть зустрічати її вже в новорічну ніч.

Про це йдеться на сайті ТСН.

Тоді ж можна спробувати «задобрити» Змію належними прикрасами в будинку, а також улюбленими закусками тварини і відповідним новорічним вбранням. Важливо знати, що Змія не переносить суєту, біганину і зайвий шум. Тому постарайтеся заздалегідь покликати гостей і підготувати святковий стіл, щоб уникнути зайвої метушні. Також цього разу краще уникати великих святкових компаній, де багато незнайомих людей.

Для зустрічі 2013 року ідеально буде зібрати невелике коло рідних і близьких друзів. У новорічну ніч дуже важливо розслабитися, відвести від себе похмурі думки і відкрити своє серце для нових приємних подій.

Як прикрасити будинок

Найкраще для зустрічі року чорної водяної Змії підходить затишна домашня обстановка. Особливим шиком буде, якщо недалеко від будинку є невелика річка або маленький ставок. У масштабах міста для цього може підійти і басейн, і навіть невеликий фонтанчик. Космічним елементом Змії за східним гороскопом є Вогонь, тому камін в будинку або запалені свічки стануть гарною прикрасою святкової обстановки. Довгі витончені свічки у вишуканих свічниках тут стануть у пригоді - вибирайте кручені свічки, схожі формою на двох скручених змійок. На новорічній ялинці для фігурки Змії повинно бути відведене найбільш помітне місце. Саму ялинку прикрасьте переливчастими кулями і сріблястою мішурою. Електричні гірлянди повинні змійкою спускатися по гілках від вершини ялинки до її підставки. У самому будинку можна розставити свічки у формі фігурок Змії, скляні статуетки і розвісити скляні прикраси.

Святкове меню

На новорічному столі обов'язково повинні бути присутніми м'ясні страви, так як в природі не існує змій-вегетаріанців. Але і для салатів на столі теж знайдеться своє місце. Центральною стравою святкового столу може стати кролик або індичка - їх можна запікати в духовці, смажити на грилі або тушкувати на сковороді.

На новий рік 2013 будинок варто прикрасити свічками і скляними фігурками На столі обов'язково повинні бути присутніми рідкі й незвичайні страви. Делікатесні закуски потрібно прикрасити зеленню (щоб Змії було, де сховатися) і порізаними відварними яйцями. Водяна Змія дуже любить рибу, тож тут вибір нічим не обмежений. Якщо серед гостей є гурмани, то для них можна приготувати і жаб'ячі лапки. Середину столу обов'язково слід прикрасити вазою, в якій буде стояти гілочка сосни - символ довголіття і благополуччя на Сході. Під час застілля слід пам'ятати, що Змія обирає їжу в залежності від власного розміру, щоб при проковтуванні їжі не піддаватися стресу. Тому не варто переїдати під час свята.

У чому зустрічати 2013 рік

У святковому вбранні варто віддати перевагу сріблястим, темно-синім, зеленим кольорам та їх відтінкам. Добре надягти облягаючу сукню з блискучої тканини, яка буде нагадувати шкіру Змії. Новорічне вбрання можна доповнити легінсами або пов'язкою для волосся з імітацією зміїного візерунка. У якості взуття жінці краще взути класичні туфлі на високих підборах. Чоловіки теж можуть дозволити собі одяг з малюнком зміїної шкіри. Якщо зважитися на такий екстравагантний костюм складно, то підійде сорочка або краватка зі зміїним візерунком. Мінімалісти можуть обмежитися лише маленькою брошкою у вигляді Змії, прикріпленою на одязі. Одягати на себе шкіряні речі можна, але лише в тому випадку, якщо вони не зі зміїної шкіри. Прикраси повинні включати дорогоцінне і напівдорогоцінне каміння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Споживач Показати IP 30 Грудня 2012 14:28
Застерігаю: не купуйте продуктів у "ТАМ-ТАМі"! Бачила на власні очі, як викладали на вітрину оселедці із пластмасового відерця із надписом "Для миття холодильників". БР-Р-Р...
Олександр Показати IP 30 Грудня 2012 16:19
Для ідіотів...
Перехожий до Олександр Показати IP 31 Грудня 2012 17:33
Для миття ідіотів ?
православний Показати IP 30 Грудня 2012 17:57
Більшого маразму годі й шукати. Ще напишіть, де яку змію на стіл покласти і для якої що приготувати.
не_EXPERT Показати IP 30 Грудня 2012 21:28
Заголовок потребує зміни: лучанам - ВОЛИНЯНАМ. назва сайту - ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ.
Віруюча Показати IP 31 Грудня 2012 11:58
Спочатку волиняни вшанують східну змію, а потім за доброю християнською традицією Різдво. Не задумуючись що китайці язичники а ми християни. Це їм би від нас звичаї переймати. А наш народ між смішним і розумним вибере смішне.
здоровий на голову Показати IP 31 Грудня 2012 17:18
Рік змії, кабана, криси і інших бридких істот, легенди про кінець світу, гадалки, шамани і всяка інша ізотерична хуйня - це для людей з серйозними відхиленнями в психіці. В якому столітті живемо?! Розумних читачів, які далекі від цієї срані, вітаю з Новим Роком! Щастя, здоровя і достатку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus