USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як лучани «йожились» у парку. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Вересня 2013 15:00
Досить оригінальним чином вирішили провести перший осінній ранок понад три десятки людей, які зібрались в парку імені Лесі Українки для того, щоб позайматись йогою на свіжому повітрі.

Слід зазначити, що такі заняття відбуваються вже не вперше. Як зауважила тренер з йоги Христина Губська, вперше схожий захід організовували на початку літа, і один раз – під час фестивалю «Бандерштадт».

Долучитись до занять йогою на відкритому повітрі приходять не тільки учні Христини, але й нові люди, які хочуть дізнатись, що таке йога.

Серед присутніх були як люди, які вже практикують заняття йогою не один рік, так і люди, які потрапили сюди вперше. Серед інших, приєднався до охочих «пойожитись» і гість з Америки:
«Приїхав я сюди вчора. Взагалі, Луцьк – моє найулюбленіше місто у всій Україні. І тут самі гарні жінки», - ділиться враженнями Лорен Сендрей.

Каже, що практикував йогу і в себе на батьківщині, в США. Сьогоднішнє заняття йому теж дуже сподобалось: «Люблю цей парк. І Христина – дійсно майстер».

В захваті від дійства були не тільки учасники, але й сама організатор: «Ти, напевне, сам бачив людей, їхні обличчя. Люди приходять і йдуть з радістю. Це моя єдина мета, та мета йоги – зробити людину щасливою».





Ті, хто сьогодні не мав змоги приєднатись до занять йогою у луцькому парку, можуть зробити це в будь-яку неділю вересня. Адже охочі будуть збиратись щоранку неділі об 11:00, поки це дозволятиме погода.























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гість Показати IP 1 Вересня 2013 19:45
Певно добре мати дівчину - йогу. Ставиш у всілякі пози і кохаєш її!!)))
stance до Гість Показати IP 1 Вересня 2013 22:08
Хто про що :))
andrij до stance Показати IP 21 Грудня 2013 01:05
Sprobyj poza "gora" i vse zrozymiesh.... potim za vyxa ne vidtjanesh.....)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus