USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як луцькі будинки стають європейськими. ФОТО

8 Листопада 2012 13:13
Менш як за 11 місяців шість луцьких ОСББ довірили Георгію Давидюку управління своїми будинками. За цей час, окрім підготовки будівель до зимового періоду, в декількох зроблено ремонт під’їздів та систем опалення.

Зокрема, це стосується житлових комплексів «Соборний», «Фаворит» та «Колізей Плюс». Для прикладу, на останньому об’єкті привели до ладу 12 під’їздів: встановили сміттєві урни та контейнери, облаштували пандуси, відремонтували майданчики для твердих побутових відходів, вхід облицювали плиткою.







Як розповів Давидюк, таке оновлення будинків спонукало мешканців облагородити клумби. Так, мешканці будинку на проспекті Соборності, 28 висадили понад 30 сортів квітів і перетворили двір на своєрідний ботанічний сад. Ще й додали елементи ландшафтного дизайну.






А в ОСББ «Собороний» ремонт під’їзду триває.





Зі слів посадовця, створюючи ОСББ, люди платять за утримання будинку ті ж самі гроші, що й раніше. «У нас є своя аварійна служба. Група слюсарів, електриків, які оперативно і якісно реагують на заявки мешканців. Незабаром проводитимуться загальні збори жителів щодо подальших робіт: ремонту внутрішніх систем, дахів», ‒ розказав Давидюк.

Також він розповів, що найстаранніше платять за утримання будівлі пенсіонери. «Десь із червня вже платять без проблем, і боржники закривають свої борги. Які методи використовуємо? В першу чергу, намагаємося пояснити людям, що вони платять за свій будинок, а не сусідній. Інколи доводиться звертатися до суду», ‒ поділився досвідом Давидюк.

До слова, жителі двох будинків, які планують створити ОСББ, запросили Давидюка на перші збори. Тож, ймовірно, до 6 об’єднань, які він нині очолює, додасться ще декілька.

Варто зауважити, що Давидюку вдалося налагодити співпрацю з комунальними підприємствами міста: товариством «М.Ж.К.» (директор – Валерій Ковалюк), ЖКП №11 (директор – Станіслав Потайчук), СКАП «Луцькспецкомунтранс» (директор ‒ Валерій Кузьмич), КП «Луцькводоканал» (директор ‒ Іван Корчук). Мовляв, підприємства ефективно і якісно виконують свою роботу, оперативно реагуючи на всі запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Юрій Показати IP 8 Листопада 2012 13:35
Давно так нужно везде сделать и детей научить бережно ко всему относиться! А эти ЖЭКи давно разогнать и оставить только службу дворников, которые на остановках и в других местах убирают, к чему ОСББ не имеет отношения и ВСЕ!!!!!!
))) до Юрій Показати IP 9 Листопада 2012 23:33
ОСББ це гарна справа, коли тобі в 1 місяць з 4 підїздів за утримання надходить 14000грн !!!! а піїздів у нас 12!!! помножете суму))от вам і клумбочка, от вам і краса. Є гроші, є чим керувати))
sos Показати IP 8 Листопада 2012 18:07
Та чи ви мудрі? Клумбочку посадити - і грошики списати - от вам і весь Давидюк... А Колізей і до Давидюка був кращий , бо новий , так що то не його заслуга!
клумбочка Показати IP 8 Листопада 2012 23:23
Як вони бистро стають європейськими ,як що то все новобудови. Чого в тому списку хрущевки не піаряться?
правдолюб Показати IP 9 Листопада 2012 08:46
Заслуги ДАВИДЮКА звисно дуже перебильшени ,но як кажуть "флаг йому в руки",а начальник ЖКП11 вже тикае при одному його виду.Бо по свойий вихованости посллати не може.А тов. ЮРИЙ понимае в ЖКП ,як я напевно в зорях.
))) Показати IP 9 Листопада 2012 10:25
Правдолюбу респект!
НАТАША., ЖИВУ В ОСББ Показати IP 9 Листопада 2012 10:53
А УКРАЇНСЬКА ЖАБА ДАВИТЬ.
Наташі Показати IP 9 Листопада 2012 13:55
Ні при чому тут ЖАБА, от хай візьме хрущівку нашу - 63 року забудови де все валиться - а не показуху на новобудовах робити.Семенючка в Колізеї не гірше за Г.Г.справлялась, а всі лаври він собі присвоїв... Але від нього і не такого потрібно чекати!!!
мешканка Кравчука 15л Показати IP 9 Листопада 2012 23:27
Все добре, ремонт зробили, плитку поклали, а ось по підїзду плитка сипеться, коли ідеш відчуваєш кожну плитку. І ще що це за несправедливість у нашого підїзда немає козирька, хоча ми справно платимо комунальні послуги! В арках постійно смердить газом, з підвалів каналізацією, так що є ще над чим працювати! А саме більше подобається наш двір заставлений машинами, такий квітучий!
)))) Показати IP 9 Листопада 2012 23:29
На четвертому фото гарно видно як на підїзді Кравчука 15л немає козирька))) постійно калюжа на новій плиточці..а зимою певно буде каток і травми!!! хто буде оплачувати гіпс?
З ОСББ Колізей Плюс Показати IP 11 Листопада 2012 14:22
Давидюкових заслуг там не має ніяких, бо попередня голова за три роки назбирала коштів , а він діловий її вигнав і грощі використав і такий розумний , а чому не розповідає , як він на соборності та молоді незаконно створював осбб і ним займалась прокуратура.Зачекайте він вам ще покаже , а де 30 % коштів від доходів , що він забирає собі.Це лише можливість заробити плюсики і найти інших наївних людей , які довірять свої будинки. На соборності 13б його зразу наперли
мешканка Показати IP 14 Листопада 2012 20:49
жаба давить, аж очі вилазять.
З ОСББ Колізей Плюс до мешканка Показати IP 12 Грудня 2012 16:51
ви запитайте скільки він винен за вивіз сміття та ліфти і вас задавить все
Знаю Показати IP 13 Серпня 2013 12:12
Ну то як ваш Давидюк працюэ далы? Вже на собному шапки летять.............
Нуся Показати IP 7 Квітня 2014 13:46
За гроші і дурний зможе зробити. А без них... Давидук це точно не зможе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus