USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як луцькі футбольні ветерани у Бресті змагалися. ФОТО

14 Жовтня 2013 15:25
У рамках угоди про співробітництво і обмін делегацій міст партнерів Луцька і Бреста спортивна делегація ветеранів футболу міста за запрошенням брестського районного об’єднання «Футбольний клуб «Адамс» побувала у Бресті.
Під час візиту на стадіоні обласного спортивного комплексу «Брестський» відбулася міжнародна матчева зустріч з футболу між ветеранами Луцька і Бреста, - повідомляє Луцька міськрада.
Гра проходила на зустрічних курсах. Перший тайм закінчився з рахунком 1:1. Основні події розгорнулися у другому таймі. Лучани перші пропустили гол у свої ворота і змушені були відігруватися. У підсумку, як і в поєдинку у Луцьку, який відбувся на стадіоні «Авангард» у День міста, перемогу з рахунком 4:2 святкували брестські ветерани. Голами у команді міста Луцька відзначилися Валентин Дячук і Юрій Ващук. Валентина Дячука, на думку організаторів матчу, також визнано кращим гравцем у луцькій команді.
Незважаючи на результат, всі учасники матчу залишились задоволеними і висловили бажання підтримувати дружні спортивні зв’язки між містами партнерами в майбутньому.
Луцькі спортсмени мали можливість на екскурсії ознайомитися з містом, його спортивними об’єктами, а також побували у Брестській фортеці.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Картон Показати IP 14 Жовтня 2013 19:26
Йосипович шось червоненький!) напропускав лишніх!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus